Marta Dominguez vriendin van Thibaut Courtois

Marta Dominguez, vriendin van Thibaut Courtois

Thibaut Courtois heeft sinds eind 2013 een relatie met de Spaanse Marta Dominguez. Samen hebben ze een dochtertje: Adriana.

Courtois leerde de prachtige Marta Dominguez kennen tijdens zijn verblijf bij Atletico Madrid. Hoewel de twee buitengewoon schattig poseren, gaan er wilde geruchten over het libido van de doelman.

De relatie tussen Thibaut Courtois en mooie Marta Dominguez kreeg namelijk al wel het nodige te verwerken. In de Engelse boulevardpers verscheen het hardnekkige verhaal dat het Vlaamse lingeriemodel Emily Vanhoutte een affaire zou hebben gehad met de doelman begin 2014. Vanhoutte, voormalig Miss België, stelde dat ze erin is geluisd door de keeper, die zou hebben beweerd dat hij vrijgezel was. ,,Als ik had geweten dat hij al bezet was, was ik nooit iets met hem begonnen. Ik wist niet dat hij een dubbelleven leidde.”

De blondine zou Courtois hebben leren kennen in discotheek Verssuz in Hasselt. Een getuige vertelde Clint: ,,De flessen wodka – van minstens 500 euro – vlogen er in de vipruimte in het rond en op een bepaald moment werden Thibaut en zijn vrienden vergezeld door twee jonge dames. Eentje van hen – Emily Vanhoutte – kon nogal goed opschieten met Thibaut. “Die twee leken wel een koppel! Ik kon mijn ogen niet geloven, want Thibaut had toch een vriendin in Spanje?”

Vriendin van Thibaut Courtois: Marta Dominguez

Vervolgens zouden ze meerdere passionele nachten hebben doorgebracht in het Holiday Inn hotel in Hasselt. De Chelsea-keeper zou volgens Emily haar vaker hebben gezien dan Marta en haar zelfs met trots getoond aan zijn vrienden. ,,Maar ik ben geen golddigger. Het was me niet om zijn geld te doen. Ik dacht dat we gewoon veel plezier samen hadden.”

Het is overigens niet het eerste verhaal over buitenechtelijke escapades van Courtois. Ook de Spaanse Jennifer Sánchez beweert een affaire met de sluitpost te hebben gehad: ,,We zagen elkaar één keer per week, maar ik ben nooit bij hem thuis geweest. We probeerden elkaar te zien op de momenten waarop we wisten dat Marta moest werken. We gebruikten nooit voorbehoedsmiddelen als we seks hadden. Hij heeft met andere woorden een groot risico genomen. Wie weet was ik nu wel zwanger.”

Marta Dominguez vriendin Thibaut Courtois