Spelersvrouw.nl

Marleen, de ex-vriendin van Alexander Buttner

Marleen vriendin van Alexander Buttner

Smoorverliefd was Alexander Buttner op ‘zijn’ Marleen. De mooie blondine was sinds medio 2014 de vriendin van de ras-Doetinchemmer. Tegenwoordig gaat Alexander met de de Nederlandse Larissa. Ze zijn sinds 2018 bij elkaar en wonen nu samen in Amerika

‘Together forever’ en ‘Moscow with my love’ schrijft de linksback op zijn Instagram-profiel waarop de verliefde twintigers samen poseren. Hij plaatst er ring-icoontjes bij, maar voor zover bekend is een huwelijk nog niet in de maak. Dat zou ook wat snel zijn, want nog niet zo lang geleden had Alexander Buttner nog een relatie met Laura Christ.

Zij was nog de vrouw van zijn leven ten tijden van het avontuur bij Manchester United, waar Buttner niet wist door te breken: ,,Ik weet nu wat heimwee is”, bekende de met tattoos behangen linksback tegenover The Sun. ,,Ik dacht constant aan mijn familie en vrienden. Ik gaf echter niet op en moet daar mijn vriendin Laura en broer Denny voor bedanken. Zij waren er altijd voor me in Engeland. Ik kon altijd bij ze terecht. Ik had hun warmte echt nodig. Ik ben een vechter, maar als ik alleen was geweest, had ik allang weer in het vliegtuig terug naar Nederland gezeten.”

Marleen ex-vriendin Alexander Buttner

Hoe anders is het maanden later. Buttner, die op Instagram nogal potsierlijk pronkt met zijn rijkdom, is enkel nog verder van zijn familie gaan wonen en heeft blondine Laura ingeruild voor blondine Marleen. Toch blijft hij naar eigen zeggen altijd terugverlangen naar Kleintjeskamp, het woonwagenkamp waar hij vandaan komt. De transfer van Alexander naar United vierden ze destijds, zo vertelden broer Denny en vader Christiaan met ‘vuurwerk, volkszangers en veel drank’.

Vader Christiaan en broer Denny waren zelfs zo opgewonden dat ze hun baan in de metaalbusiness opgaven. ,,Daar hebben we sinds de transfer van Alex geen tijd meer voor”, stelden ze in NuSport. Het buitenlandse avontuur kan niet los gezien worden van de harde opvoeding die Buttner genoot: ,,Als kind was ik een straatratje, met een gat tussen mijn tanden, altijd op zoek naar problemen. Maar mijn vader hield me weg uit de grootste ellende.” Bekijk hieronder wat zwoele kiekjes van Alexander Buttner en zijn vriendin Marleen.