Spelersvrouw.nl

Marine Lloris is de vrouw van Hugo Lloris

Marine Lloris is de vrouw van Hugo Lloris

Marine Lloris is de vrouw van Hugo Lloris. Hugo en Martine trouwde in 2012, nadat ze al enkele jaren samen waren. Zij is geboren in Cagnes-sur-Mer. Marine en Hugo zijn getrouwd in de prachtige Franse stad Nice. De keeper van Spurs heeft samen met zijn vrouw drie kinderen; Léandro, Anna Rose en Giuliana. 

Léandro, is de enige zoon van het stel. Hij is geboren op 20 september 2019. Guiliana Loris is de dochter van het stel, zij is de middelste. Wanneer ze precies jarig is, weten we niet. Wel, weten we dat ze geboren is in 2014. Anne Rose, is het oudste kind van Marine Loris en Hugo Lloris zij is geboren in 2010.

 Op dit moment wonen ze in het prachtige Londen. Hugo Lloris is al sinds 2012 keeper bij deze club. Ook is hij de keeper van het Franse elftal. Marine Lloris, de vrouw van Hugo Lloris, is regelmatig gespot met Erika Choperena, de vriendin van Antoine Griezmann en met Camille Tytgat, de vrouw van Raphaël Varane

Inhoudsopgave

Alles over Marine Lloris

Marine Lloris is bij het grote publiek bekend, omdat ze de vrouw is van Hugo Lloris. Hij is de keeper van Spurs en van het Franse elftal. Marine en Hugo zijn al jaren samen. Ook op Instagram is ze geen onbekende. Op haar Instagram-account heeft ze namelijk méér dan 110.000 volgers. 

De knappe Marine deelt dagelijks foto’s op haar social media account. Daarnaast zien we haar vaak, wanneer haar man moet voetballen. Ze heeft het bedrijf ‘Manège en Sucre’ opgericht. Dit is een kledingmerk voor meisjes tot 12 jaar. Ze verkoopt met dit bedrijf vooral luxe jurkjes. De zaken lijken goed te gaan, haar merk was al eens te zien in Vogue.

Geïnteresseerd in de kleding van Marine Lloris? Neem dan een kijkje op https://manege-en-sucre.com/.

Alles over Hugo Lloris

De meeste mensen zullen Hugo Lloris kennen als de keeper van spurs. Sinds 2012 is hij namelijk al de keeper van deze club. Voordat hij bij Spur speelde, speelde hij voor Olympique Lyon. Op 31 augustus 2012 maakte hij de overstap naar Spurs. De club betaalde voor hem, toen die tijd, 12,6 miljoen euro. 

De keeper van het Franse elftal is geboren op 26 december 1986 in Nizza. Dat is een plaats in Frankrijk. Hugo Lloris is nog steeds dolgelukkig met zijn vrouw; Marine Lloris. Ze zijn al ruim 10 jaar getrouwd.

Foto’s: ©Instagram