Spelersvrouw.nl

Maria Teresa Matus, de vriendin van Arturo Vidal

Maria Teresa Matus is de vriendin van Arturo Vidal. Ze gelden als de Beckhams van Chili. Arthuro Vidal ontmoette Maria Teresa Matus in 2008, toen hij speelde voor Bayer Leverkusen. Een jaar later kregen ze een relatie en trouwden ze in de hoofdstad van Chili, in het bijzijn van verschillende hoogwaardigheidsbekleders, zoals de president van het land. Goedkoop was het huwelijk dan ook niet: de ceremonie kostte zo’n 800 duizend dollar.

Inhoudsopgave

Maria Teresa Matus ex-vrouw Arturo Vidal

Maria Teresa Matus is de vrouw van Arturo Vidal. Inmiddels hebben ze drie kinderen: Alonso, Elisabetta en Emiliano. Arturo, die een voorliefde heeft voor tatoeages, heeft de namen van zijn kinderen op zijn lichaam laten zetten. Vidal en zijn vrouw hebben meer voorliefdes: ze zijn beide dol op paarden. Daarnaast is Arturo een voorbeeld voor de jeugd in Santiago met zijn extraverte kapsels.

Het koppel geniet in Chili de status van een glamourpaar. Toch is vooral Maria Teresa Matus er niet happig op om in de spotlights te komen. Ze geeft dan ook zelden interviews. Ze heeft dan ook lange tijd geen Instagram-account gehad en nu ze die wel heeft, heeft ze die op privé staan.

Arturo Vidal heeft een relatie met Maria Teresa Matus

Het geluk is het stel zeker niet altijd aan komen waaien. Arturo Vidal groeide op in armoede, zijn vader was alcoholist en probeerde een eind aan zijn leven te maken. Hij kwam onlangs nog in opspraak. Daardoor behandelt de begaafde middenvelder zijn moeder als een ware koningin. In 2015 ontsnapten Vidal en zijn vriendin Maria Teresa Matus aan de dood toen ze in hun Ferrari crashten. Het koppel was op de terugweg vanaf het casino en volgens de politie was Vidal onder invloed van alcohol.

Vidal begon zijn loopbaan bij de Chileense topclub Colo Colo. Via Bayer Leverkusen belandde de spelmaker, die vaak lastig is voor zijn trainers, bij Juventus. Ook in Italië wist Vidal te overtuigen, waardoor Bayern München bereid was liefst 35 miljoen voor hem te betalen. Bij de Duitse grootmacht verdient de Chileen circa 8 miljoen euro per jaar.

Maria Teresa Matus is te volgen via Instagram.