Spelersvrouw.nl

Maria Hansen is de vriendin van Eric Dier

Maria-Hansen-is-de-vriendin-van-Eric-Dier

Maria Hansen is de vriendin van Eric Dier. Ze kennen elkaar al jaren. In januari 2011 zijn ze begonnen met daten. Nadat het een tijd uitwas, maakte Eric Dier tijdens het EK van 2016 bekend dat ze weer een relatie hadden. Maria en Eric wonen in Londen, omdat hij hier voetbalt bij Spurs. Harry Kane, Cristian Romero en Lucas Moura zijn ploeggenoten van de Engelsman. 

Inhoudsopgave

Alles over Maria Hansen

Maria Hansen staat bekend als vriendin van Eric Dier. Maria, is geboren in Portugal, deze nationaliteit draagt ze ook. Omdat ze er niet van houdt om in de spotlights te staan, is ze niet actief op Facebook en Instagram.

Het stel heeft op dit moment geen kinderen. We weten niet zeker of deze er nog komen. Maria en Eric zijn druk bezig om carrière te maken. In het dagelijks leven werkt ze als hoofdproductie bij een groot bedrijf.

De carrière van Eric Dier 

Eric Dier is geboren op 15 januari 1994 in Cheltenham, Engeland. Ondanks hij hier geboren is, groeide hij op in Portugal. De centrale verdediger doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Sporting CP.  Voor het eerste elftal speelde de Engelsman in totaal 32 wedstrijden, hierin scoorde hij 1 keer en gaf hij 5 assist. 

Nadat hij 6 maanden werd verhuurd aan Everton, keerde hij terug naar de club waar het begon. Na 2 jaar in het eerste elftal te hebben gespeeld, maakte hij de overstap naar Spurs. De club uit Engeland betaalde op 31 juli 2014 5 miljoen euro voor de verdediger.

Sinds Jan Vertonghen en Toby Alderweireld de club uit Londen verlaten hebben, speelt Eric altijd als centrale verdediger. Hiervoor speelde hij regelmatig als rechtsback of  middenvelder.

De interlandcarrière van Eric Dier 

Eric Die speelt al sinds de Onder 18 voor zijn nationale ploeg. Hiervoor kwam hij ‘slechts’ 1 keer uit. Voor de Onder 19, onder 20 en onder 21 van Engeland kwam de verdediger in totaal 19 keer uit. Uiteindelijk, mocht de vriend van Maria op 13 november 2015 zijn debuut maken voor het ‘grote’ Engeland. De Engelsman startte vanaf de bank, maar mocht in de 63e minuut invallen.

Chris Smalling, Kyle Walker, Ross Barkley en Raheem Sterling waren anders voetballers die deze wedstrijd speelden. Het was een uitwedstrijd tegen Spanje, die uiteindelijk met 2-0 verloren werd. 

Mario Gaspar en Santi Cazorla wisten te scoren voor Spanje. Diego Costa, Thiago, Jordi Alba en Sergio Busquets stonden in de basis bij Spanje. Het team was niet op volle sterkte, omdat het ging om een oefeninterland.

Eric Dier: vermogen en salaris

Dat Eric Dier genoeg geld verdient om een luxe levensstijl te bekostigen, is wel duidelijk. Hoeveel hij precies verdient, is niet bekend. De schatting variëren van 3,5 miljoen pond tot 5 miljoen pond per jaar. Hij heeft een geschat vermogen van 30 miljoen pond. 

Het liefdesleven van Eric Dier op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.