Spelersvrouw.nl

Maria Cortés vrouw van Nacho Fernandez

Maria Cortés is de vrouw van Nacho Fernandez, een Spaanse voetballer van topclub Real Madrid. Ze zijn in 2014 getrouwd en hebben samen drie kinderen. De broer van Nacho, Alex Fernandez, is ook profvoetballer geweest.

Inhoudsopgave

Maria Cortés vrouw Nacho Fernandez

Nacho Fernandez verloor al als puberende tiener zijn hart aan Maria Cortés, met wie hij in 2014 in de Iglesias de Asunción-kerk in Madrid trouwde. Onder de gasten bij de bruiloft bevonden zich onder meer teamgenoten Álvaro Arbeloa, Asier Illarramendi, Álvaro Morata, Dani Carvajal en Isco.

Na de bruiloft en het bijbehorende grote feest vertrokken Nacho Fernandez en zijn kersverse vrouw Maria Cortés op huwelijksreis naar Thailand.

Reizen vinden zij samen overigens überhaupt een plezierige manier om hun vrije tijd mee in te vullen: ook onder meer Marrakesh in Marokko bezochten ze al samen.

In februari 2023 hebben de twee een dochter gekregen genaamd Lola.

Maria Cortés en Nacho Fernandez zijn getrouwd

Toen hij 12 jaar jong was, werd bekend dat Nacho Fernandez met diabetes type 1 kampt. Doktoren vreesden dat het een einde aan zijn carrière als profvoetballer zou gaan maken, maar met keihard werken bewees de verdediger het tegendeel.

De broer van Nacho, Alex Fernandez, is ook profvoetballer geweest. Hij doorliep net als Nacho de jeugdopleiding van Real Madrid en kwam daarna uit voor RCD Espanyol, NK Rijeka, Reading, Elche en Cádiz, tot hij in 2017 stopte als prof.

Nacho Fernandez voetballer Real Madrid

Nacho lijkt nog iets getalenteerder dan zijn broer. De in 1990 geboren verdediger is immers volledig doorgebroken bij Real Madrid en speelde reeds meer dan 20 interlands voor La Furia Roja, de Spaanse nationale ploeg.

Zijn contract loopt na dit seizoen af bij De Koninklijke, maar de verwachting is dat Nacho Fernandez wel gaat verlengen bij Real. En dus zullen hij, zijn vrouw Maria Cortés en hun drie kinderen dan nog wel even in Madrid blijven wonen!

© Instagram