Spelersvrouw.nl

Marcel Schouten is de vriend van Kim Busch

Marcel Schouten vriend Kim Busch

Marcel Schouten is de vriend van Kim Busch. Kim Busch is één van de talentvolle zwemsters die Nederland rijk is. Ook haar vriend Marcel Schouten heeft van zwemmen zijn beroep gemaakt. De twee delen dan ook dezelfde passie voor zwemmen. In tegenstelling tot Kim is Marcel echter bezig met zwemmen in open water.

Inhoudsopgave

Marcel Schouten vriend Kim Busch

Marcel Schouten is de vriend van Kim Busch. Marcel is al van kleins af aan bezig met zwemmen. Hij weet nog goed dat hij op zesjarige leeftijd voor het eerst mee mocht doen aan een zwemwedstrijd. Hij deed dat toen niet onder zijn eigen naam. Marcel Schouten mocht als vervanger optreden voor een zieke zwemmer en zwom onder zijn naam. Het bleek het begin te zijn van de carrière van Marcel Schouten.

Marcel Schouten heeft sindsdien al aardig wat wedstrijden gezwommen en is ook nog eens de liefde van zijn leven tegen het lijf gelopen. Marcel is dolgelukkig met zijn Kim, met wie hij sinds 25 oktober 2013 een relatie heeft. Door hun drukke schema’s hebben ze echter niet altijd tijd om elkaar te zien.

Kim Busch zwemster

Kim Busch is één van de talentvolle Nederlandse zwemmers. Alhoewel ze nog maar twintig jaar oud is, heeft ze nu al de nodige medailles in ontvangst mogen nemen. Haar bestaan als topsporter zorgt er echter ook voor dat ze weinig vrije tijd overhoudt, maar dat vindt ze niet erg.

Eenzaam voelt ze zich echter niet. “Ook al heb ik naast de trainingen en wedstrijden niet veel vrije tijd om leuke dingen met vrienden te doen. Als je vrij bent, heb je behoefte aan rust. Sociaal contact is er echter voldoende, met medesporters. Die weten ook waarvoor je dit allemaal doet.” Het is dan ook niet heel verrassend dat ze uitgerekend haar hart is verloren aan een andere topsporter.

Marcel Schouten is te volgen via Instagram en Facebook.