Spelersvrouw.nl

Mandy Grace Capristo, de knipperlicht-relatie van Mesut Özil

Aan, uit, aan, uit. Mesut Ozil lijkt niet zonder, maar ook niet met Mandy ‘Grace’ Capristo te kunnen leven.

Tot oktober 2014 waren ze een droomkoppel: Mesut Ozil en de mooie Mandy Capristo, die tegenwoordig Grace genoemd wil worden. Hun relatie strandde echter, het ging niet meer. Tegenover Bild zegt vader Mustafa Ozil dat Mandy een wig zou hebben gedreven tussen hem en Mesut. ,,Ze heeft hem gek gemaakt. Hij was tot over z’n oren verliefd.” Het zou de relatie tussen vader en zoon ernstig hebben verstoord: ,,Hij is mijn zoon en ik ben zijn vader. Dat is een band die niet snel doorgesneden kan worden.”

Maar zo onverwacht als de liefde eindigde, zo onverwacht keerde die begin 2015 weer terug. In de Duitse boulevardpers wordt gesproken over de ‘comeback van de eeuw’. Tegen het einde van dat jaar werd zelfs gespeculeerd over een mogelijke verloving, al ging begin 2016 alweer het gerucht dat er opnieuw een breuk aanstaande zou zijn tussen Capristo en de Duitse middenvelder.

Vriendin Mesut Özil: Mandy Grace Capristo

En dan was er nog de flirt met Amine Gülse, waar de Turkse media niet over uitgesproken raakte nadat er foto’s opdoken waarop ze meer dan lief naar elkaar lachen. Amine is model en werd ook in Londen gesignaleerd, waar Ozil, die eveneens Turkse roots heeft, voor Arsenal speelt.

Mandy Grace Capristo wordt bekend als zangeres en model. In 2007 kiezen Duitse lezers haar bij de tien meest sexy vrouwen in FHM. In 2012 stort ze zich op een carrière als zangeres in de groep Monrose en gaat tevens solo. In 2016 komt ze met een nieuwe single onder haar tweede naam Grace.

Mesut Ozil debuteerde al als 17-jarige voor Schalke ‘04. Omdat hij na een mooie start zijn contract niet wil verlengen, verkoopt Schalke hem aan Werder Bremen. Daar heeft hij het aanvankelijk moeilijk, maar in 2010 krijgt hij een droomtransfer naar Real Madrid. Drie jaar later verkast hij naar Arsenal, waar hij jaarlijks circa zeven miljoen euro opstrijkt.