Spelersvrouw.nl

Magui Alcacer is de vriendin van Giovani Lo Celso

Lo chelos

Giovani Lo Celso is een Argentijns voetballer die momenteel uitkomt voor Tottenham Hotspur in de Engelse Premier League. Hij is geboren op 9 april 1996 in Rosario, Argentinië en is 26 jaar oud. Lo Celso ontmoette zijn vriendin Magui Alcacer voor het eerst in het ziekenhuis in Rosario, waar zij als verpleegster werkte.

Inhoudsopgave

Alles over Magui Alcacer

Magui Alcacer is de vriendin van Giovani Lo Celso. Ze ontmoette elkaar voor het eerst in het ziekenhuis in Rosario, waar ze als verpleegster werkte. Volgens omstanders was het liefde op het eerste gezicht en zijn ze nu al 4 jaar aan het daten. Ze verhuisde met Lo Celso mee naar Londen waar hij ging voetballen voor Tottenham Hotspur.

Magui is 26 jaar oud en komt ook uit Rosario, Argentinië. Net als Giovani, is ook zij geboren in april, namelijk op 19 april 1994. Haar sterrenbeeld is een Ram. Op haar Instagram laat Magui regelmatig foto’s zien van haar en Giovani samen.

In een interview met TyC Sports in 2019 vertelt Giovani dat het niet makkelijk is om een relatie te hebben als je een profvoetballer bent. Hij vertelt dat je veel moet reizen en veel tijd weg bent van je partner. Daarom is het heel belangrijk om een partner te hebben die je steunt en die achter je staat. Gelukkig heeft Giovani dat in Magui gevonden.

Magui is erg actief op social media. Ze heeft een groot aantal volgers op Instagram en Twitter. Op haar social media laat ze regelmatig foto’s zien van haar en Giovani samen. Ze deelt ook foto’s van haar werk als verpleegster en foto’s van haar dagelijkse leven Magui is een lieve en aardige vrouw die erg gek is op Giovani Lo Celso. Ze steunt hem in alles wat hij doet en is altijd aanwezig bij zijn voetbalwedstrijden.

De carrière van Giovani Lo Celso

ovani Lo Celso is een Argentijns voetballer die momenteel uitkomt voor Tottenham Hotspur in de Engelse Premier League.

Lo Celso begon zijn voetbalcarrière bij Rosario Central, een Argentijnse voetbalclub. Hij maakte zijn debuut voor de club in 2013. In 2016 verhuisde Lo Celso naar Europa, hij ging spelen voor Paris Saint-Germain in Frankrijk.

Hij speelde twee seizoenen voor de club en won in zijn eerste seizoen de Ligue 1, de Franse voetbalcompetitie .In januari 2019 verhuisde Lo Celso naar Tottenham Hotspur in Engeland. Hij tekende een contract voor vijf jaar bij de club. Lo Celso maakte zijn debuut voor de club in februari 2019.

Bij Spurs speelt Lo Celso samen met Harry Kane, Cristian Romero, Hugo Lloris, Lucas Moura en Eric Dier.