Spelersvrouw.nl

Luna Geeraets vriendin van Amar Catic

Luna Geeraets is de vriendin van Amar Catic, een voetballer die in juli 2020 overstapte van PSV uit Eindhoven naar ADO Den Haag. Catic komt uit Bosnië-Herzegovina en is een aanvaller van beroep.

Inhoudsopgave

Luna Geeraets vriendin Amar Catic

Luna Geeraets is sinds 12 september 2015 al de vriendin van Amar Catic. Laatstgenoemde speelde toen al vijf jaar in de jeugd van PSV, dat hem in 2010 oppikte bij de gedeelde jeugdopleiding van provinciegenoten Willem II en RKC.

Luna Geeraets studeerde op de Vakschool Sint Lucas in Noord-Brabant, maar is geboren en getogen in het Limburgse Venlo. De beauty heeft haar diploma in Mediavormgeving sinds de zomer van 2020 in the pocket.

© Instagram

Amar Catic voetbalde bij PSV

Zoals gezegd sloot Amar Catic in 2010 aan op Sportcomplex De Herdgang van PSV. Via de elftallen onder 17 en onder 19 belandde hij acht jaar later bij Jong PSV, waarvoor hij zijn debuut in het profvoetbal maakte. Dat was in de Keuken Kampioen Divisie.

Catic is een pijlsnelle aanvaller die tot 3 goals en 3 assists namens de beloftenploeg kwam in het seizoen 2019/2020, op het tweede niveau van Nederland. Als beloning volgde een transfer naar ADO Den Haag.

Amar Catic speler van ADO Den Haag

De club uit de residentiestad nam hem in 2020 namelijk over van PSV. Catic tekende, in het bijzijn van zijn vriendin Luna Geeraets, op 21-jarige leeftijd voor drie jaar bij ADO. Bovendien beschikt de club over een eenzijdige optie voor een extra jaar.

Catic zei zelf al over zijn overstap naar Den Haag: “Dit voelt voor mij als de juiste stap. ADO is voor mijn gevoel de perfecte plek om van waarde te zijn op het veld, maar mezelf tegelijkertijd ook verder te ontwikkelen.”

“Ik ben een beweeglijke en snelle speler, die op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan. Ik heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur, wat mede komt dankzij de positieve gesprekken met de clubleiding.” Ongetwijfeld gaan we zijn vriendin Luna Geeraets ook nog zeer regelmatig op de tribune van het Cars Jeans Stadion zien!