Spelersvrouw.nl

Ludivine Payet, vrouw van Dimitri Payet

Ludivine Payet vrouw van Dimitri Payet

Dimitri Payet is getrouwd met de mooie blondine Ludivine Payet. Het Franse koppel heeft drie kinderen: Noa, Milan en Pharell.

Payet kende zijn wereldwijde doorbraak tijdens het EK in 2016, waar hij zich ontpopte tot één van de uitblinkers van het Franse nationale team. Tot blijdschap van vrouw Ludivine en zoon Noa, die steevast op de tribune te vinden waren. Noa nam zelfs de vrijheid om een interview van zijn moeder met ESPN te onderbreken: ,,Mag ik wat zeggen? Mijn papa neemt de beste vrije trappen in de hele wereld.”

Payet is relatief een laatbloeier. Dat blijkt onder meer uit het feit dat hij tijdens zijn periode bij Nantes nog part-time als kledingverkoper werkte in een winkel. Later kon hij alsnog fullprof worden. Ludivine blijft graag buiten de spotlights. Ze geeft zelden een interview en heeft haar Instagram-account afgeschermd voor de rest van de wereld.

Vrouw van Dimitri Payet: Ludivine Payet

De relatie tussen Dimitri Payet en Ludivine houdt al meer dan tien jaar stand. Maar pas in 2016 werd ze wereldberoemd en raakten met name de Franse en Britse media niet over haar uitgeschreven. Al gingen die verhalen vooral over het feit dat er heel erg weinig over de mooie blondine, die opvalt door haar strakke kaaklijn en volle lippen, bekend is. Wel schoten fotografen duizenden foto’s van de charismatische vrouw.

Payet kende een carrière die voerde via Nantes naar AS Saint Etienne, Lille OSC, Olympique Marseille naar West Ham United, dat veertien miljoen voor de tweebenige middenvelder betaalde. En het zou zomaar kunnen dat zijn prestaties op het EK belangstelling wekken van veel grotere clubs. En dat terwijl hij in 2003 nog overwogen had te stoppen met voetballen, omdat hij bij Le Havre niet wist door te breken. Een goed gesprek met zijn vader bracht hem uiteindelijk toch op andere gedachten en ging hij in op een nieuwe kans bij Nantes.