Spelersvrouw.nl

Loulou Fuglsang vrouw van Jakob Fuglsang

Loulou Fuglsang is de vrouw van Jakob Fuglsang, een wielrenner uit Denemarken die sinds 2013 reed voor Astana Pro Team. In 2022 is hij overgestapt naar Israel-Premier Tech.

Inhoudsopgave

Loulou Fuglsang vrouw Jakob Fuglsang

Loulou Fuglsang werkt als gediplomeerde voedingsdeskundige en fitnesscoach in Monaco, waar ze samen met man Jakob Fuglsang woont. Niet zeldzaam, want het prinsendom is een populair oord onder topsporters. Ze leerden elkaar negen jaar geleden kennen op een boekvoorstelling. Loulou, eveneens geboren in Denemarken, was toen echter pas zestien jaar jong, terwijl Jakob al 25 was.

‘Die ouderdomskloof leek vooral een probleem voor Jakob, die vond dat het niet gepast was om te daten met een tiener’, schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws er over. ‘Loulou was er echter rotsvast van overtuigd dat ze Jakob wou strikken en toen ze via via aan zijn mobiele nummer kwam was de bal aan het rollen.’

Loulou en Jakob Fuglsang zijn getrouwd en hebben een kind

Het ontaarde dus in een ware lovestory, want inmiddels is Jakob Fuglsang met vriendin Loulou getrouwd en hebben ze een kind Jamie Lou en een hond genaamd Dolce. In haar vrije tijd gaat de knappe brunette graag sporten en, je raadt het al, haar voorkeur ligt bij het wielrennen.

© Instagram

Jakob Fuglsang wielrenner van Astana Pro Team

Net als vriendin Loulou is ook Jakob dus een wielrenner. En een goede ook, want in 2019 werd hij nog derde op de Amstel Gold Race en wist hij de rit Luik-Bastenaken-Luik zelfs winnend af te sluiten.

Verder eindigde Jakob in 2010 als vierde in de Ronde van Lombardije, in 2016 als twaalfde in de Ronde van Italië en in 2018 als twintigste op het WK op de weg. Vaak fietst Jakob over de finish met zijn vrouw Loulou langs de weg: zij is niet alleen gek op de sport wielrennen, maar natuurlijk ook op haar man!