Spelersvrouw.nl

Lorena Manas, de vriendin van Darwin Nunez

Lorena Manas, de vriendin van Darwin Nunez

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 17 juni 2023

Lorena Manas is de vriendin van Darwin Nunez. Darwin staat sinds 2022 onder contract bij het grote Liverpool FC, en laat hier al een behoorlijke stempel achter. Voor zo’n carrière moet je natuurlijk steun krijgen aan je zij. Maar met Lorena moet dat volgens ons wel goedkomen!

Lorena is de vriendin van Darwin Nunez
© Instagram

Inhoudsopgave

Lorena is de vriendin van Darwin Nunez

Lorena Manas is geboren op 25 maat 1999. Momenteel is ze 24 jaar oud. Lorena is geboren en getogen in Salto, een plek in Urugua. In Darwin’s tijd bij Benfica leerde hij Lorena kennen, dit was in 2020. Samen heeft het koppel ook twee kinderen. Helaas heeft Lorena een gesloten Instagram-account. Maar niet getreurd, Darwin post regelmatig foto’s met zijn gezin. Ze vierden ook al samen kerst afgelopen jaar.

Carrière van Darwin Nunez

Carrière van Darwin Nunez

Nunez werd op 13 jarige leeftijd gescout door CA Penarol. Helaas liep hij in zijn jeugdopleiding een zware kruisbandblessure op. Nadat hij maanden aan de kant stond, pakte hij het voetballen weer op. Op jonge leeftijd wist hij door te breken in het eerste elftal van zijn jeugdclub.

Op 29 augustus 2019 maakte hij de overtap naar Almería. De Spaanse topclub betaalde 15,25 miljoen euro voor de spit uit Uruguay. Amper 1 jaar later maakte de spits de overstap naar het Portugese Benfica dat 34 miljoen euro voor hem betaalde. Binnen 2 jaar maakte hij de overstap naar zijn huidige club, Liverpool dat 80 miljoen euro voor hem betaalde.

Foto © Instagram