Spelersvrouw.nl

Liza Smit is de vrouw van Jan Smit

Liza Smit is de vrouw van Jan Smit

Liza Smit de vrouw van Jan Smit. Het stel is al jaren samen en heeft momenteel twee kinderen:  Senn en Emma. Op 11 november 2011 is het stel getrouwd. De precieze datum is dus 11-11-2011. Liza Smit en Jan Smit zijn al ruim 10 jaar getrouwd.

De carrière van Jan Smit begon al in zijn tiener jaren. Jan Smit is momenteel 36 jaar, hij brak door in 1996. Hij was toen pas 12 jaar oud. Hij is erg succesvol in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Sinds 1996 heeft hij maar liefst 20 nummer 1 hits gehad. Zijn grote doorbraak was met het liedje ‘Ik zing dit lied alleen voor jou’. Dit was in 1997. Daarna volgen hits als: ‘Laura, Cupido, Op weg naar geluk, Stilte in de storm en Echte vrienden’.

Zijn laatste nummer één hit was ‘JIJ & IKA’. Dit was in 2014. De laatste 8 jaar heeft hij geen nummer 1 hit geschreven. Echter, zijn veel van zijn liedjes nog steeds populair. Jaarlijks heeft hij nog tientallen optredens. De afgelopen jaren heeft hij het wat ‘rustiger’ aangedaan. Dit kwam mede door een burn-out. 

De Volendammer is geboren op 31 december 1985. Door de jaren heen heeft hij pap gegeten van verschillende muziekstijlen.

Hij is dus van alle markten thuis. Zijn grootste hits zijn: Als de nacht verdwijnt, Als de morgen is gekomen en Ik zing dit lied alleen voor jou. De Volendamse zanger was één seizoen ‘coach’ bij The Voice of Holland. Dit leverde hem een geschatte 500.000 euro op.

Hij is niet meer weg te denken uit de showbizz. Samen met Volendammers als Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, heeft hij het erg ver geschopt. 

De relatie  tussen Liza Smit en Jan Smit

Inhoudsopgave

Liza Smit en Jan Smit zijn al jaren samen

De twee Volendammers zagen elkaar voor het eerst in 2009. Dit was logischerwijs in Volendam. Sindsdien lijken ze al verliefd. Samen hebben ze twee kinderen: Zoon Senn en dochter Emma. Liza Smit, had al een kind uit eerdere relatie. Dit is dochter Fem. Liza Smit is een prachtige vrouw, wat ons betreft heeft Jan Smit zeker smaak.

Liza Smit de prachtige vrouw van Jan Smit

Liza Smit

Liza Smit, werd op 11 juli 1981 geboren. Ook haar geboorteplaats is ‘Volendam’. Nadat ze haar havo-diploma gehaald had, studeerde ze in Amsterdam. Toen ze haar Hbo-opleiding afgerond had, heeft ze gesolliciteerd bij het Openbaar Ministerie. Uiteindelijk, heeft ze hier jaren gewerkt. Momenteel zorgt Liza Smit voor de kinderen en beheert ze de vastgoedportfolio van de familie. Jan Smit, heeft een geschat vermogen van 13 miljoen, samen hoeven ze nooit meer te werken.  

Algemeen directeur bij Volendam

Naast zijn succesvolle muziek carrière werk de man van Liza Smit momenteel als algemeen directeur bij profclub Volendam. Hij is op dit moment de directeur van de voetbalclub uit zijn geboorteplaats. Dat team komt ook nog eens uit op het hoogste niveau. Wat wil je nog meer? We kunnen wel concluderen; Jan en Liza zijn dolgelukkig met elkaar, hebben twee gezonde kinderen en een geschat vermogen van 13 miljoen euro.