Spelersvrouw.nl

Liselot Claassen, de pittige vriendin van Sam Lammers

Liselot Claassen is de vriendin van Sam Lammers. Hij is als talent van PSV vastbesloten om te slagen bij de Eindhovenaren. Hij streeft het hoogste na, net als zijn vriendin Liselot Claassen.

Liselot Claassen vriendin Sam Lammers

Liselot Claassen is de vriendin van Sam Lammers. De knappe roodharige dame valt op door haar stralende lach. Ze heeft een pittige en krachtige uitstraling. Volgens haar Instagram-pagina studeert ze aan de Academie Verloskunde Maastricht. Haar Facebook vertelt dat ze eerder een taalschool volgde in Brisbane en Barcelona.

De twee lijken dan ook allebei aardig ambitieus en dat maakt ze ongetwijfeld een goed stel. Liselot en Sam lijken dan ook al zeker sinds 2012 samen te zijn. Niet helemaal duidelijk is hoe Sam Lammers en Liselot Claassen elkaar hebben leren kennen, al komen ze beiden uit het zuiden van het land.

Toekomst Sam Lammers

Van Sam Lammers gaan we in de toekomst ongetwijfeld nog veel horen. Voor de jonge voetballer gloort een mooie toekomst. De spits wordt gezien als één van de grootste talenten bij PSV en zijn doorbraak lijkt een kwestie van tijd. In Eindhoven heeft de makkelijk scorende spits een contract tot medio 2021.

PSV gaf recent nog duidelijk aan dat aanvaller absoluut niet te willen verkopen. Wel wordt hij voor het seizoen 2018-2019 uitgeleend aan sc Heerenveen.

Liselot Claassen is te volgen via Instagram.

20 jaar 🎈🎂🎉. De BBQ kan aan 🙂

Een bericht gedeeld door SAM LAMMERS (@sam.lammers) op

🎄😄

Een bericht gedeeld door SAM LAMMERS (@sam.lammers) op

Verjaardagskusje 💌

Een bericht gedeeld door SAM LAMMERS (@sam.lammers) op

🌊❤️

Een bericht gedeeld door SAM LAMMERS (@sam.lammers) op