Spelersvrouw.nl

Liselot Claassen, de pittige vriendin van Sam Lammers

Liselot Claassen is de vriendin van Sam Lammers. Hij is tegenwoordig een nieuw gezicht bij Empoli FC. Hij streeft het hoogste na, net als zijn vriendin Liselot Claassen.

Inhoudsopgave

Liselot Claassen vriendin Sam Lammers

Liselot Claassen is de vriendin van Sam Lammers. De knappe roodharige dame valt op door haar stralende lach. Ze heeft een pittige en krachtige uitstraling. Volgens haar Instagram-pagina studeert ze aan de Academie Verloskunde Maastricht. Haar Facebook vertelt dat ze eerder een taalschool volgde in Brisbane en Barcelona.

De twee lijken dan ook allebei aardig ambitieus en dat maakt ze ongetwijfeld een goed stel. Liselot en Sam lijken dan ook al zeker sinds 2012 samen te zijn. Niet helemaal duidelijk is hoe Sam Lammers en Liselot Claassen elkaar hebben leren kennen, al komen ze beiden uit het zuiden van het land.

Toekomst Sam Lammers

Van Sam Lammers gaan we in de toekomst ongetwijfeld nog veel horen. Voor de jonge voetballer gloort een mooie toekomst. De spits werd gezien als één van de grootste talenten bij PSV. Maar als speler van Atalanta breekt hij niet door en wordt nu voor de 3e keer verhuurd in korte tijd. Na een teleurstellende periode bij Eintracht Frankfurt werd Lammers dit seizoen verhuurd aan Empoli Fc maar moest plaatsmaken voor de terugkomst van Francesco Caputo. Na het nieuwe jaar is Sam begonnen aan een nieuw avontuur bij Sampdoria

Liselot Claassen is te volgen via Instagram.