Spelersvrouw.nl

Lise Huisman vriendin van Julian Lelieveld

Lise Huisman is de vriendin van Julian Lelieveld, een Nederlandse speler van voetbalclub Vitesse uit Arnhem. De twee zijn inmiddels al meer dan vijf jaar samen en reizen de hele wereld rond.

Inhoudsopgave

Lise Huisman vriendin Julian Lelieveld

Lise Huisman, geboren in het Gelderse Hattem, studeert Officemanagement op de Hogeschool Windesheim én timmert hard aan de weg als danslerares.

Zo pronkte ze in 2019 nog met een mooie beker voor het winnen van de Oost-Nederlandse danskampioenschappen, die werden gewonnen door haar team.

© Instagram

Lise Huisman is danslerares

Verder is Lise dol op reizen, natuurlijk bij voorkeur samen met vriend Julian Lelieveld. Op de Instagram-pagina van de bloedmooie brunette vinden we kiekjes uit onder meer Miami (Amerika), Griekenland en Caïro (Egypte).

Als Lise Huisman gewoon in Nederland is, en niet in de danszaal staat, is de kans groot dat je haar op de dansvloer van een discotheek vindt. Ze houdt namelijk van uitgaan. Ook fotografie vindt ze interessant. Begrijpelijk, want ze straalt werkelijk op de camera.

Julian Lelieveld voetballer Vitesse

Julian Lelieveld is geboren en getogen in Arnhem, dus dat hij nu tot de eerste selectie van Vitesse behoort zal een droom zijn die uitkomt.

De weg er naar toe ging echter met omwegen: zo werd hij vorig seizoen nog verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar dankzij een ijzersterk jaar in Deventer kreeg hij een herkansing bij zijn jeugdliefde. Die greep hij met beide handen aan.

Als Julian Lelieveld, wiens sterkste positie die van rechter vleugelverdediger is, zich zo stormachtig blijft ontwikkelen in de GelreDome is een stapje omhoog zeker niet uitgesloten. Zou vriendin Lise Huisman een transfer naar de Spaanse zon ook zien zitten?