Spelersvrouw.nl

Lisa van Cuijk, de ‘healthy’ vriendin van Eloy Room

Lisa van Cuijk vriendin van Eloy Room

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 juli 2015

Laatst Geüpdatet: 28 januari 2023

Vitesse-doelman Eloy Room is sinds 12 februari 2010 een setje met Lisa van Cuijk. Waar het leven van Eloy draait om voetbal, is Lisa helemaal in de ban van gezond eten. 

Lisa mag dan qua modebewustzijn en uiterlijk een echte voetbalvrouw zijn, ze is bepaald geen dame die in de schaduw van haar voetballende vriend blijft staan. Met haar ‘In love with health’ timmert ze aardig aan de weg. Met ‘In love with health’ coacht ze meiden en vrouwen die graag willen afvallen. Ze schreef daarvoor een goed verkocht boek waarin je tips en recepten aantreft om in twaalf weken je ideale gewicht te bereiken. Ook houdt ze via Facebook een veelbezocht blog bij met tips en activiteiten.

Kappersblaadje Glamour prijst Lisa dan ook de hemel in: ,,Inlovewithhealth is nog geen jaar oud, maar nu al mega succesvol. De powervrouw achter dit account is de bloedmooie Lisa van Cuijk, zij is hét bewijs dat haar methode ook werkt. Wauw, wat heeft zij een prachtfiguur. Waarom dit account één van mijn favorieten is? Simpel: Lisa biedt naast eetschema’s ook workout-methodes aan, dus heb je bij haar alles-in-één.” Zelf beschikt Lisa van Cuijk over een aardig droomfiguur: ze combineert fris blond koppie met een wespentaille en volle borsten. Wat een geluksvogel is Eloy Room toch!

Lisa van Cuijk vriendin Eloy Room

Eloy en Lisa zijn goed bevriend met andere ‘voetbalsetjes’, waaronder Marco van Ginkel en zijn vriendin Kristie Willems, Jan-Arie van der Heijden en zijn graag gefotografeerde vriendin Martine van Duijvenbode en Davy Pröpper met zijn ‘nichtje van’ Mandy van Ginkel. Samen gaan ze op citytrip, duiken ze Arnhem in of vliegen ze zelfs naar Ibiza voor een zonvakantie. Fijn voor Nijmegenaar Room is bovendien dat hij sinds begin 2015 een basisplaats wist te veroveren onder de lat bij Vitesse.

Zowel Eloy als Lisa zijn fervent gebruikers van Instagram. Waar Lisa echter vrijwel alleen foto’s waarop ze glimlachend poseert op een adembenemend strand plaatst, zijn de meeste sociale updates van de doelman voetbalgerelateerd. Pas begin 2015 introduceerde Eloy zijn vriendin aan zijn volgers op het selfie-medium. Tijd voor wat prettig kijkvoer van deze fraaie blondine!