Spelersvrouw.nl

Lisa Thiolon, vriendin van Paul Pogba

Lisa Thiolon vriendin van Paul Pogba

Lang was onduidelijk wie de vriendin van de Franse superster Paul Pogba zou zijn. Maar we weten het: het is Lisa Thiolon die het hart van de duurste voetballer ter wereld wist te veroveren. Manchester United kocht de middenvelder tenslotte voor 120 miljoen euro van Juventus.

Donker haar, een slank doch vrouwelijk figuur en stijlvol gekleed. Lisa Thiolon houdt bovendien van hoge hakken, zo blijkt uit de vele foto’s die de paparazzi fotografen van haar schoten. Diezelfde boulevardpers zag ook hoe het koppel naar verluidt aan het kijken was naar trouwringen bij de duurste juweliers van Italië.

Dat deden ze wel in stijl: de SUV werd op de stoep geparkeerd en bij het shoppen hadden Paul Pogba en zijn vriendin Lisa geen zin om in de rij bij de kassa te wachten, tot frustratie van andere klanten. Daarmee zou je kunnen denken, mede door zijn extraverte modestijl en uiterlijke overeenkomsten, dat Paul Pogba een nieuwe Mario Balotelli zou zijn. Maar niets van dat alles, Pogba is in alles een superprof die leeft voor zijn carrière.

Vriendin Paul Pogba: Lisa Thiolon

Die ligt nu nog bij Juventus, waar hij een slordige vier miljoen euro per jaar verdient. Maar er is voldoende belangstelling voor de uitblinker van de Franse nationale ploeg. Gek genoeg wist hij bij Manchester United niet door te breken en weigerde zijn contract te verlengen. Diezelfde club zou echter opnieuw met hem flirten om hem tot een terugkeer te bewegen, maar ook FC Barcelona zou graag de middenvelder met Guinese roots binnenhengelen.

Het begin van de relatie tussen Paul Pogba en Lisa Thiolon dateert van 2012. Het is niet bekend hoe de twee elkaar leerden kennen, mede omdat beiden weinig interviews geven en al helemaal niet graag over hun privéleven praten. Wel vierden ze onlangs vakantie in New York. Zowel Lisa als Paul zijn zeer modebewust en daarbij houdt de Fransman er wel van qua kleding en kapsels flink gek te doen. Hij liep al eens een luipaardprint in zijn haar aanbrengen en draagt graag excentrieke kleding. Lisa kleedt zich graag stijlvol én sexy.

Een foto die door annie.ksr is geplaatst op

Een foto die door annie.ksr is geplaatst op