Spelersvrouw.nl

Lisa Bakker, de vriendin die Tommie Beugelsdijk RUSTAGH houdt

Lisa Bakker vriendin Tommie Beugelsdijk

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Lisa Bakker is de vriendin van ADO Den Haag-cultheld Tommie Beugelsdijk. De Rijswijkse houdt de rossige verdediger thuis ‘rustagh’, behalve dan tussen de lakens..

In Lisa heeft Tommie Beugelsdijk een mooie en evenwichtige vriendin gevonden. De verzorgde blondine schrijft over zichzelf op haar LinkedIn pagina: ,,Mijn naam is Lisa Bakker, ik ben 24 jaar jong en ik ben sinds augustus 2015 afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de Haagse Hogeschool. Nu ben ik opzoek naar een baan als SPH’er. Ik heb werk- en stage ervaring in onder andere de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie en jeugdbescherming.”

Inmiddels heeft ze een baan gevonden en werkt ze als zorgverlener bij Florence. Ze zette zich bovendien in voor de kindertelefoon als vrijwilliger en als begeleider in de gehandicaptenzorg. Het is dus duidelijk dat Lisa het hart op de goede en sociale plaats heeft zitten.

Vriendin Tommie Beugelsdijk: Lisa Bakker

Over het overige privéleven van de Rijswijkse is niet heel erg veel bekend, behalve dan dat ze op haar Facebook-profiel wat vakantiekiekjes deelt. Dat doet Tommie Beugelsdijk ook, maar dan op Instagram. Zo zien zijn trouwe volgers kiekjes van het stel op het Turkse Bodrum.

Lisa kon duidelijk de hype rond de ‘rustaghhh’ uitspraak van haar vriend waarderen, getuige de aandacht die ze op haar Twitter en Facebook schenkt aan de t-shirts die de broer van Tom Beugelsdijk maakte met de uitspraak die viral ging.

Onduidelijk is of Lisa tijdens Beugelsdijk korte avontuur bij het Duitse FSV Frankfurt met hem meeging. We hebben het vermoeden van niet, omdat het verhaal gaat dat de rossige verdediger op ieder vrij dagdeel steevast zijn auto met hoge snelheid richting Den Haag stuurde.

Over zijn verblijf in Frankfurt deelde Beugelsdijk nog wel een aardige anekdote met VI: ,,De Duitse taal is echt moeilijk”, verzuchtte Beugelsdijk. “In het begin wilde ik een keer telefonisch een pizza bestellen. Na twintig minuten begrepen ze nog altijd mijn adres niet. Toen ben ik ’m zelf maar gaan halen. Sindsdien weten ze als ik zeg: Tommie FSV, dat ze het bij mij thuis moeten afleveren.”

Geplaatst door Lisa Bakker op zaterdag 19 juli 2014