Spelersvrouw.nl

Linda Morselli de vriendin van Fernando Alonso

Linda Morselli vriendin Fernando Alonso

Linda Morselli is de vriendin van Fernando Alonso. De coureur van het Formule 1-team Alpine heeft al sinds halverwege 2016 een relatie met Linda Morselli, de ex van de bekendste motorrijder ter wereld: Valentino Rossi!

Inhoudsopgave

Linda Morselli vriendin Fernando Alonso

Linda Morselli is een Italiaans model, influencer en televisiepersoonlijkheid die bekendheid vergaarde door haar relatie met Valentino Rossi. Die was namelijk nogal tumultueus en haalde behoorlijk vaak de voorpagina’s van de grootste kranten van Italië, zoals La Gazzetta dello Sport. Morselli wilde graag kinderen met de motorcoureur, maar die voelde haar niks voor en dit leidde tot een grote ruzie én een breuk. Rossi dreef zijn ‘schone’ zó in de armen van Alonso!

Morselli heeft vriend Alonso goed afgericht

Voordat Fernando Alonso met Morselli ging was hij een heuse rokkenjager. In het verleden werd de coureur meermaals gesignaleerd met allerlei modellen, vaak afkomstig uit het voormalige Oostblok, zoals bijvoorbeeld Dasha Kapustina en Viki Odintcova. Oók had hij een relatie met Lara Álvarez, de presentatrice van de Spaanstalige editie van het televisieprogramma Expeditie Robinson en ex-vriendin van verdediger Sergio Ramos van Real Madrid.

Fernando Alonso coureur Alpine

Alonso maakte in het verleden furore bij de renstallen McLaren en Ferrari, en was twee keer de allerbeste in de Formule 1. Hij won in totaal 32 races, maar vond het in 2018 welletjes geweest en ‘ging met pensioen’. De Spanjaard proefde tijdens zijn afwezigheid van andere takken van de autosport en was onder meer te zien in de 24 uur van Daytona en 24 uur van Le Mans. Alonso ging de Formule 1 echter steeds meer missen en koos in 2021 voor een terugkeer, bij Alpine, de opvolger van Renault.

Voor zijn ‘eerste’ grand prix in Bahrein liet de racer weten: “Het wordt weer de eerste keer dat ik 57 rondjes achter elkaar ga rijden, die informatie heb ik nodig. Ik heb 15 tot 20 rondjes nodig op elke compound om te voelen hoe het zit met de degradatie, hoe de balans verandert en hoe ik de banden moet managen. Die lessen wil ik na de race geleerd hebben. Als dat genoeg is om zevende te worden, fantastisch. Als het P11 of P15 wordt is het ook oké, maar die informatie heb ik wel nodig.” Alonso werd echter geen elfde en ook geen vijftiende, hij viel uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Linda Morselli (@lalindaa)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Linda Morselli (@lalindaa)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Linda Morselli (@lalindaa)