Spelersvrouw.nl

Lili Pirayesh, de tweede vrouw van Wilfred Genee

Lilly Pirayesh de vrouw van Wilfred Genee

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 juli 2014

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Lili Pirayesh is de tweede vrouw van Wilfred Genee. Genee heeft niet alleen wat met fohns, de presentator van Voetbal International op televisie (naar verluidt met een jaarsalaris van 1.000.000 euro per jaar) heeft ook een voorliefde voor buitenlandse vrouwen.

Kwam de eerste vrouw van de Friese tv-coryfee van Aruba, zijn huidige vrouw Lili Pirayesh is van Iraanse komaf. Wilfred Genee presenteerde jarenlang Voetbal Inside. Het programma maakte hij samen met Johan Derksen en René van der Gijp. Jan Boskamp, Wim Kieft en Bas Nijhuis waren regelmatig te gast.

Inhoudsopgave

Lili Pirayesh vrouw Wilfred Genee

Lili Pirayesh is de vrouw van Wilfred Genee. Sinds Genee samen is met Lili, is de Cambuur-fan en de plaag van Johan Derksen helemaal gehersenspoeld door het evangelie van gezond eten. De VI-gespreksleider trouwde op 11 april 2008 met Lili, die hij overigens leerde kennen via collega René van der Gijp: “René en Lili kenden elkaar al.

Ze gingen soms uit eten, al was er van romantiek geen sprake. Zonder René had ik haar niet ontmoet. Hij vroeg me voor een commentaar klusje bij een hockeyclub. Hij zei: als je ja zegt, belt er straks een heel leuk Iraans meisje om je alle informatie te geven. Daar had René helemaal gelijk in”, vertelde Genee eens tegen het AD over de eerste ontmoeting met de Iraanse schone. Inmiddels telt het gezin Genee twee spruiten, te weten Isabeau Feline en Timothy Luca. De voedings fetish komt duidelijk uit de koker van Lili.

Lili Pirayesh buitenlandse vrouw van Wilfred Genee

Lili Pirayesh woont tegenwoordig in Utrecht, maar haar roots liggen elders en dat is ook in de keuken te merken. “Ik ben van oorsprong Perzisch. De Perzische keuken is heel gevarieerd. Op mijn zevende kwamen we naar Nederland. Mijn moeder was al heel snel bezig met biologisch eten. Er was zelden snoep, maar altijd wel iets lekkers te eten”, legde ze eens uit aan Tym, een blad voor moeders. Daarin hekelt ze snoep voor kinderen: “Met Sint Maarten kwamen we thuis met zakken vol E-nummers en geraffineerde suikers. Binnen een kwartier kreeg Isabeau een rode huid en was ze heel druk. Ik merk dat ze door gezond te eten meer weerstand heeft. Ze is bijvoorbeeld veel minder vaak verkouden dan vroeger.

Wilfred Genee had vriendin op Aruba

Genee kan het vaak niet nalaten om het turbulente liefdesleven van Johan Derksen en Hans Kraaij junior aan te stippen, maar de Leeuwarder gooide zelf ook al eens zijn hengel uit in de verkeerde vijver. Op het Footvolley toernooi op Aruba leerde hij in 2003 zijn eerste, donkere, vrouw kennen. Twee jaar later gingen de twee echter alweer uit elkaar.. De Telegraaf schreef daar destijds over: “Wilfred heeft haar ontmoet tijdens Beach Footvolley 2003. Helaas heeft zij het dit keer bij hetzelfde evenement uitgemaakt. Zij is direct bij aankomst naar zijn hotelkamer gekomen en daar is de beslissing genomen. Vervolgens is ze naar haar moeder gegaan, die op Aruba woont.

1 comment