Spelersvrouw.nl

Leontien van Nistelrooy vrouw van Ruud van Nistelrooy

Leontien van Nistelrooy is de vrouw van Ruud van Nistelrooy, een Nederlandse oud-profvoetballer van het Nederlands Elftal. Tegenwoordig is Van Nistelrooy trainer bij PSV.

Leontien van Nistelrooy vrouw Ruud van Nistelrooy

Leontien Slaat is de jeugdliefde van Ruud van Nistelrooy. In juli 2004 gaven ze het ja-woord aan elkaar, tijdens een besloten bruiloft in het Noord-Brabantse Geffen. Leontien en Ruud deden er alles aan om de pers te weren, maar dat lukte nauwelijks.

En ook na de bruiloft bleef de media aankloppen bij Van Nistelrooy, zo vertelde Ruud al eens in Matchwinner Pro. “Leontien en ik trouwden en daarna ging het over: wanneer is ze zwanger?”

“En om daarachter te komen hebben ze de huisarts gebeld met een verhaal dat ze een zwaar ongeluk heeft gehad en dat ze moesten weten of ze zwanger was, voor de operatie. Maar ze zat gewoon naast me op de bank.” Inmiddels hebben Ruud van Nistelrooy en zijn vrouw Leontien twee kinderen.

Leontien Slaat en Ruud van Nistelrooy getrouwd

En daar bleef het niet bij: “In de periode bij Manchester United bespraken we dingen in het team die in de krant terug te lezen waren. Hoe kan dat?”

“Je wordt wantrouwig: hij is het misschien, of hij. Sommigen dachten dat ik het was, je weet het gewoon niet meer. Uiteindelijk bleek dus dat we gewoon afgeluisterd waren.”

Leontien van Nistelrooy was communicatiemanager bij Ruud van Nistelrooy Foundation

Leontien van Nistelrooy werkte als communicatiemanager bij de Ruud van Nistelrooy Foundation. Dat deed ze sinds 2015, maar in juni 2019 stopte de stichting er mee. Het stichtingsgeld werd vervolgens verdeeld over meerdere goede doelen.

Ruud van Nistelrooy trainer bij PSV

Ruud van Nistelrooy is inmiddels al een behoorlijke tijd gestopt als voetballer, maar de voetbalwereld heeft hij nooit verlaten.

Het seizoen 2019/2020 is hij trainer van PSV Onder 19, en in Eindhoven wordt hij al gezien als een toekomstige hoofdcoach van het eerste elftal. Hoe dan ook zal zijn vrouw Leontien van Nistelrooy apetrots op hem zijn!