Spelersvrouw.nl

Lena Stiffel, vriendin van Julian Draxler

Lena Stiffel vriendin Julian Draxler

Kalverliefde, het bestaat nog. Julian Draxler en Lena Stiffel hebben al een relatie sinds ze nog tieners waren.

Julian en Lena gingen naar dezelfde school. Sterker nog, ze zaten bij elkaar in de klas, waar de vonk oversprong tussen de tortelduifjes. Lena Stiffel is geen klassiek voorbeeld van een spelersvrouw. Ze is bescheiden en blijft graag op de achtergrond. Ze heeft ook niet de looks van sommige topmodellen die aan de zijde van sterspelers paraderen, maar is niettemin knap en is meer van het type ‘girl next door’. Lena heeft donker, zwart haar, een goedgevormd figuur en een lieve glimlach.

Ze geeft geen of nauwelijks interviews en houdt haar eigen leven zorgvuldig afgesloten van de buitenwereld. Ook Julian Draxler is weinig spraakzaam over zijn vriendin. Het koppel deelt een passie voor shoppen. Julian is daarnaast ook fanatiek gamer en houdt van tennis en muziek. Samen gingen ze op vakantie naar Egypte.

Vriendin Julian Draxler: Lena Stiffel

In het verleden werd de talentvolle middenvelder ook gelinkt aan een andere Lena. Het zou gaan Lena Terlau, die in tegenstelling tot Lena Stiffel geen zwart maar blond haar heeft en verschillende miss-verkiezingen won. Naar verluidt hebben Draxler en Terlau nooit een relatie gehad, ondanks dat ze vaak aan elkaar zijn gelinkt.

Draxler wordt al jaren gelinkt aan grote clubs. Hij was als 17-jarige één van de jongste debutanten in de Bundesliga en prijkt sindsdien op veel scoutingslijstjes. Zijn waarde zou inmiddels de vijftig miljoen euro overstijgen en hij wordt genoemd als één van de grootste talenten van Europa. Hij maakte bovendien reeds in 2012 zijn debuut van het Duitse nationale elftal. De vleugelspeler maakte in 2015 de overstap van Schalke ‘04, waar hij jarenlang de jeugdopleiding doorliep en debuteerde, naar VfL Wolfsburg. Een moeilijke overstap, omdat de in Gladback geboren speler als kind al met zijn vader naar wedstrijden van Schalke ging.

Voor zover bekend hebben Julian Draxler en Lena Stiffel nog geen trouwplannen, al kan dat in de voetbalwereld natuurlijk snel veranderen..