Spelersvrouw.nl

Lena is de jonge vriendin van Herman Brusselmans

Lena vriendin Herman Brusselmans

Lena is de jonge vriendin van Herman Brusselmans. De twee hebben een leeftijdsverschil van liefst 35 jaar, maar desondanks zijn Lena en Herman dolgelukkig met elkaar. De twee zijn nu al zeven jaar samen en hebben in die tijd al heel wat meegemaakt. Door het grote leeftijdsverschil krijgt het stel vaak de vraag of Lena de dochter is van Herman.

Inhoudsopgave

Lena vriendin Herman Brusselmans

Lena is de vriendin van Herman Brusselmans. Lena is 30 jaar oud en wordt regelmatig aangesproken in verband met haar relatie met de zestigjarige Herman Brusselmans. Door het grote leeftijdsverschil merken de twee dat er regelmatig over ze gesproken wordt en dat ze nagekeken worden. “Je ziet ze gewoon denken: ‘Dat meisje kan toch veel beter krijgen dan zo’n oude vent!’ Daarom komen wij ook heel weinig buiten en gaan wij niet naar feestjes of recepties, omdat Lena niet beschouwd wil worden als ‘het lief van’”, vertelde Herman al eens aan Het Laatste Nieuws.

De relatie van de twee gaat dan ook zeker niet altijd over rozen. “Wij zijn gewoon een koppel zoals een ander en wij zien elkaar graag. In het begin legde dat wél wat druk op onze relatie. Zelfs in Lena’s kennissenkring heerste verbazing: “Allez jong, toch geen gast van 58! Gij zijt zot zeker?” We zijn zelfs eens fysiek lastiggevallen. Lena lag op een bankje in het park op mijn schoot en ineens trok de één of andere gast haar bij haar benen terwijl hij haar uitschold voor hoer.”

Verbazing om relatie Lena en Herman Brusselmans

Ook online heerst er vaak verbazing omtrent de relatie van de Amsterdamse Lena met Herman Brusselmans. Toen Lena in 2018 een keer in beeld kwam bij Oranje blijft thuis werd er volop over haar gesproken op internet. “Het verbaast me hoe Herman haar heeft gefixt'”, of “Hoe kan Herman zo’n lekker wijf hebben?”. Ook “Heeft zij geen hersenen of zo?” kwam naar voren.

Lena weet echter nog goed hoe hun relatie startte. Zij studeerde bij hem om de hoek en vond het altijd al vreemd dat Herman vrijgezel was. “Ik ben welgeteld één keer op het pleintje gaan zitten waar hij altijd zijn hond uitlaat en na 10 minuten kwam hij al voorbij, zodat ik hem kon aanspreken”, vertelde ze aan Revu. “Hij is heel goed in bed en hij ziet er nog leuk uit voor zijn leeftijd, hij heeft een goeie kop.”