Spelersvrouw.nl

Lena Gercke vriendin van Alexander Zverev?

Lena Gercke is de vriendin van toptennisser Alexander Zverev, zo luiden de laatste geruchten. Onlangs verscheen het Duitse topmodel als partner van Zverev in een benefietwedstrijd in München en later werd ze ook nog eens op de tribune gespot bij een tennisduel van hem.

Inhoudsopgave

Lena Gercke vriendin Alexander Zverev?

Lena Gercke is in 1988 geboren in het Duitse Marburg. De 1.80 meter lange blondine studeerde op de Liebfrauenschule Cloppenburg (ULF), een Rooms-Katholieke school, en is de eerste winnares van de serie Germany’s Next Topmodel (2006) en was presentatrice van de eerste vier edities van Austria’s Next Topmodel (Oostenrijk).

Naast haar carrière op de televisie timmert Lena Gercke ook aan de weg als model. Ze verscheen al in reclames van onder meer H&M, Mexx en Geox en liep op de New York Fashion Week.

Olga Sharypova ex-vriendin van Alexander Zverev

Over haar liefdesleven was altijd weinig bekend, maar volgens diverse media is ze nu dus de vriendin van Alexander Zverev.

Begin 2019 had Alexander Zverev nog kort een relatie met collega-tenniser Olga Sharypova, maar al snel kwam het tussen hem en de Russische schoonheid tot een einde.

Alexander Zverev Duitse toptennisser

Alexander Zverev is geboren in Duitsland, maar tenniste de afgelopen jaren genoeg centen bij elkaar om een luxe villa te kunnen kopen in belastingparadijs Monaco.

De bijna twee meter lange Zverev zou met een bedrag van twintig miljoen euro naar verluidt op nummer 26 staan in de lijst met tennisspelers die het meeste geld bij elkaar hebben geslagen op de baan.

De vraag is nu nog of hij dat geld dus daadwerkelijk samen met vriendin Lena Gercke uitgeeft. Alles wijst erop dat de twee stapelverliefd zijn op elkaar, maar het wachten is nog op de officiële bevestiging.

Dit bericht bekijken op Instagram

Already missing this. Back in the city. Back in the heat 😅 (pic by my mum btw 😂❤️)

Een bericht gedeeld door Lena Gercke (@lenagercke) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Special support today from @thomashayo and @lenagercke . Also pretty impressive driving @lenagercke #offToMadrid

Een bericht gedeeld door Alexander Zverev (@alexzverev123) op