Spelersvrouw.nl

Lena Gercke, de knappe ex-vriendin van Sami Khedira

Lena Gercke vriendin van SamiKhedira

Wat heeft hij wat u en ik niet heeft? Euhhh, hij voetbalt voor een miljoenensalaris en heeft een wellicht iets afgetrainder lichaam. Maar verder.. wat doet die bloedmooie Lena Gercke nou met die typische Duitse Sami Khedira..? Naja, Lena Gercke en Sami Khedira hadden in ieder geval sinds mei 2011 een relatie.

De rondborstige blondine werd geboren op 29 februari 1988. Daar heb je het al: schrikkeldag. Daar komen altijd bijzondere mensen uit voort. En Lena is bijzonder knap en getalenteerd. Waarin dan, vraagt u zich af? Nou, in een beetje zwoel naar de camera kijken met weinig kleren aan. Ze is immers model. En zoals wel meer modellen, heeft Lena inmiddels ook haar eerste presenteerervaring opgedaan op televisie.

De Marburgse won onder meer Germany’s Next Top Model (gepresenteerd door Heidi Klum) en dat is niet zo verrassend. Ze poseerde bovendien voor tal van modebladen en was het gezicht van Burger King. Voor ze Sami schaakte, deed Lena het met popsterretje Jay Khan van de formatie US5.

Lena Gercke, vriendin van Sami Khedira

Met hem woonde ze samen in Berlijn. Nog steeds is ze geregeld in de hipste stad van Duitsland, maar flaneert tevens met regelmaat in New York en Madrid niet te vergeten. Over ex’en gesproken. Sami had voor hij Lena binnenhengelde een relatie met Kathrin Breitmaier, ook geen onaardige verschijning. Een maand voor het WK in 2010 werd Kathrin echter aan de kant gezet en ingeruild voor de bloedmooie Lena.

Lena is zelfs zo wulps, de teamgenoten van Sami de blondine hebben verboden zich te uitdagend te kleden wanneer ze bij trainingen en wedstrijden komt kijken. Ze zou andere spelers te veel afleiden.. Overigens draait het volgens Sami helemaal niet om het uiterlijk van zijn vriendin: ,,Ik vertrouw haar voor honderd procent en kan zulke fijne gesprekken met haar voeren, ook over moeilijke onderwerpen.” Yeah right, maak dat de kat wijs snoeperd. Omdat wij minder geïnteresseerd zijn in het luisterend oor van Lena, maar des te meer in de rest, hieronder enkele fijne foto’s.