Spelersvrouw.nl

LeeMai Yoshia de vriendin van Ariel Harush

LeeMai Yoshia is de vriendin van Ariel Harush, een Israëlische doelman die in januari 2021 een contract tekende bij sc Heerenveen. Eerder kwam hij al uit voor onder meer Sparta Rotterdam.

Inhoudsopgave

LeeMai Yoshia vriendin Ariel Harush

LeeMai Yoshia kwam gelijk op het moment dat haar vriend Ariel Harush naar Nederland trok al in de media. Zo kopte Veronica Inside meteen over ‘de super knappe vriendin van Ariel Harush’, en we geven hen geen ongelijk.

Het Israëlische model, en de moeder van hun dochtertje, is immers een lust voor het oog. Haar afgetrainde lichaam en haar kraakheldere oren leverde LeeMai al meer dan 27.000 volgers op Instagram op; dat is meer dan haar vriend Ariel Harush.

Ariel Harush Israëlische voetballer

Ariel Harush zag in 1988 voor het eerst het levenslicht in Jeruzalem, in Israël. Hij doorliep de jeugdopleiding van de plaatselijke vereniging Beitar, maar brak pas echt door bij Maccabi Netanya en vervolgens Hapoel Tel Aviv.

In 2017 ging Harush zijn eerste buitenlandse avontuur aan; samen met vriendin LeeMai Yoshia verhuisde hij naar Cyprus, om te gaan spelen voor Anorthosis Famagusta. Via Hapoel Beer Sheva, terug in Israël, belandde Harush in 2019 bij Sparta Rotterdam. Na een kort uitstapje bij FC Nitra tekende Harush in januari 2021 bij sc Heerenveen.

Ariel Harush doelman sc Heerenveen

Met zijn vriendin LeeMai Yoshia aan zijn zijde werd Ariel Harush gepresenteerd in het Abe Lenstra Stadion. Technisch manager Gerry Hamstra sprak destijds lyrisch over de kersverse aanwinst: “Iedereen weet dat we op zoek waren naar een extra doelman. Die hebben we met Ariel gevonden.”

“Een ervaren keeper, die bovendien bekend is met de Nederlandse speelstijl en al jaren international is van zijn land. Als Ariel medisch wordt goedgekeurd, sluit hij begin volgende week aan bij de selectie.” We wensen Ariel Harush en zijn vriendin LeeMai Yoshia enorm veel succes en geluk toe in het hoge Friesland!