Spelersvrouw.nl

Laia Grassi en Valentina Roth, ex-vriendinnen van Alexis Sanchez

Het liefdesleven van Alexis Sanchez gaat bepaald niet over rozen. De Chileense aanvaller raakte zelfs al eens verzeild in een seksschandaal en werd gedumpt omdat hij tussen de lakens niet al te best zou presteren.

Sanchez werd er door ex-vriendin Valentina Roth van beschuldigd vrienden toestemming te hebben gegeven om een vrijpartij te filmen. De rondborstige schone hoorde een geluid in de kast en besloot te gaan kijken. Daar trof ze twee vrienden van Alexis aan met schaamrood op de kaken, terwijl ze hun mobieltje vasthielden om te filmen. De oud-speler van FC Barcelona ontkent dat echter stellig, maar de video lekte wel uit. Het betekende eveneens het einde van de relatie.

Het was niet de enige keer dat Alexis Sanchez een zooitje maakte van zijn relatie. Zijn relatie met Laia Grassi was ook voer voor de boulevardpers. Eerst was daar het verhaal van een Chileense krant dat de aanvaller niet fit zou zijn op het veld omdat hij te vaak de liefde zou bedrijven met Laia Grassi. En daarna kwamen de verhalen los over de ontrouw van Sanchez. De Spaanse stewardess Mary Plaza beweerde een affaire te hebben met de Arsenal-spits en daarvan zelfs zwanger te zijn geraakt.

Alexis Sanchez had een relatie met Laia Grassi en Valentina Roth

De druppel zou echter geweest zijn dat hij betrapt zou zijn op het sturen van pikante berichtjes naar voormalig Miss Chili, Camila Andrade. Andere lezingen beweren dat Alexis Sanchez door Laia Grassi gedumpt zou zijn omdat hij dramatisch zou presteren tussen de lakens. Afijn, sindsdien lijkt Alexis Sanchez het even te hebben gehad met relaties. Hij poseert wel met grote regelmaat op Instagram met zijn honden. Medelijden hoeven we overigens niet met de Chileen te hebben. Zijn jaarlijkse salaris bedraagt zo’n 10 miljoen euro.

Alexis Sanchez wordt ook wel El Niño Maravilla genoemd, een bijnaam die de fans van Colo Colo hem gaven. Hij vertrok er in 2007 om vervolgens via River Plate, Udinese en Barcelona bij Arsenal te belanden.