Spelersvrouw.nl

Klaudia Franova is de vriendin van Matus Bero

Klaudia Franova vriendin Matus Bero

Klaudia Franova is de vriendin van Matus Bero. De twee zijn al langere tijd bij elkaar. Ook toen de Slowaakse middenvelder nog niet in Nederland speelde, stond de beeldschone Klaudia Franova al aan zijn zijde. Sinds zijn transfer naar Vitesse heeft Klaudia besloten om haar geliefde ook te volgen naar Nederland.

© Instagram

Klaudia Franova vriendin Matus Bero

Klaudia Franova is de vriendin van Matus Bero. De voetballer begon zijn carrière in zijn vaderland Slowakije, waar hij ook zijn vriendin leerde kennen. Al toen de middenvelder nog bij AS Trencin speelde, was Franova al tot over haar oren verliefd op Matus Bero. Toen hij in 2016 de overstap maakte naar het Turkse Trabzonspor besloot Klaudia Franova haar geliefde ook daar te volgen.

Ook vandaag de dag is Klaudia Franova graag in de buurt van haar Matus Bero en toen de middenvelder dan ook de overstap maakte naar Vitesse, kon zij niets anders dan hem achtervolgen naar Arnhem. Sinds 18 juli 2018 zijn Klaudia en Matus ook verloofd. Het is afwachten wanneer de twee ook daadwerkelijk in het huwelijksbootje stappen.

Klaudia Franova is te volgen via Instagram.

© Instagram