Spelersvrouw.nl

Kim Feenstra, vriendin van FC Oss’ derde doelman

Rodney Ubbergen vriendin Kim Feenstra

Een golddigger kunnen we haar niet noemen. Supermodel Kim Feenstra zal niet de illusie hebben dat haar vriend Rodney Ubbergen haar voorlopig zal kunnen onderhouden. Waar Kim miljoenen binnenharkt, is Rodney de derde doelman van FC Oss.

Ubbergen, zijn broer schijnt te acteren, kwam op amateurbasis naar Oss en voetbalt dus echt in de marge van de marge. Maar hé, hij is wel grappig, heeft een vlot Surinaams koppie en geeft Kim wat ze tijdens haar vorige huwelijk tekort kwam.

Want mocht u het niet weten: Kim Feenstra was pas kort weer op de markt nadat haar huwelijk, gevierd in ‘James Bond-thema’, met deejay Michael Mendoza op de klippen liep. Het model en de dj beloofden elkaar in 2010 eeuwige trouw, maar eeuwig betekende in het geval van Feenstra slechts vier jaar. En dat terwijl Mendoza destijds nog heel resoluut zei: ,,Wat een goede beslissing om van deze vrouw mijn vrouw te maken.” Het kan verkeren.

Kim Feenstra vriendin Rodney Ubbergen

Rodney Ubbergen Kim Feenstra vriendin FC Oss

Eigenlijk was Kim helemaal niet van plan om te trouwen met Mendoza. Het noodlot trof haar toen in 2008 haar toenmalige vriend Joshua Bathoorn werd doodgestoken in een woning in Groningen. Een jaar later had ze Mendozo geschaakt. Dat Feenstra, die slechthorend is, niet van onbesproken gedrag is, blijkt wel uit de reeks incidenten die zich in haar priveleven afspeelden. Zo werd ze veroordeeld wegens diefstal in het jaar dat ze werkte als prostituee. Ze beroofde destijds een gehandicapte klant door zijn pincode af te kijken en geld op te nemen. Tevens bekende ze ooit een scooter te hebben gestolen en als minderjarige te hebben geacteerd in een pornofilm.

Vriend Rodney Ubbergen, die in amper tien jaar carrière niet verder kwam dan 17 duels in het betaald voetbal, speelde eerder voor RBC Roosendaal, Telstar en Cambuur Leeuwarden. In november 2014 haalde hij de landelijke media door een foto te plaatsen op Instagram waar hij, terwijl hij een grote boodschap produceert op het toilet, een selfie maakt met op de achtergrond de naakte Kim Feenstra. Het bericht werd honderden keren gedeeld. Of de naakte Kim Feenstra, die op televisie al meer dan eens krijsend te zien was, de actie van haar ballenvanger kon waarderen is ons niet bekend.. Hieronder het pikante plaatje..

 

Photo By @lutske1 ❤️

Een foto die is geplaatst door Kim Feenstra (@k2im) op