Spelersvrouw.nl

Kim Bestgen vrouw van Lars Unnerstall

Kim Bestgen is de vriendin van Lars Unnerstall, een Duitse keeper van Fc Twente. Ze zijn al sinds 2012 samen en wonen tegenwoordig in Endschede, waar Lars eerste doelman is geworden. In juli 2020 hebben ze hun relatie bekroond door te trouwen.

Inhoudsopgave

Kim Bestgen vrouw Lars Unnerstall

Kim Bestgen is geboren en getogen in Ibbenbüren, in Duitsland. Op de sociale media valt er verder niet veel over de blondine met blauwe ogen te vinden. Wel weten we dat ze sinds 2012 de trotse vriendin van Lars Unnerstall is.

Ze kennen echter echter al veel langer. En dat is niet heel vreemd, want vriend Lars komt net als Kim uit Ibbenbüren. Ze gingen dan ook als kind al met elkaar om, en uiteindelijk is de vonk ook op romantisch gebied overgeslagen.

Lars Unnerstall doorliep jeugdopleiding Schalke 04

Lars Unnerstall begon als kleine maar ambitieuze jongen met voetballen in de jeugd van SV Uffeln. Via Grun-Weiß Steinbeck en Preussen-Münster belandde hij in 2008 bij één van de grootste clubs van Duitsland: Schalke 04.

Bij de Königsblauen was de boomlange Lars altijd een groot talent, maar een echte doorbraak kwam er uiteindelijk niet van in Gelsenkirchen. Na een verhuurperiode in 2014 aan Aarau uit Zwitserland verliet hij Schalke in datzelfde jaar ook definitief; voor Fortuna Düsseldorf.

Lars Unnerstall ging via VVV naar PSV

Drie seizoenen later ging Lars voor zijn eerste avontuur in het buitenland door bij VVV in Venlo te tekenen. En daar liet hij, onder toeziend oog van zijn mee verhuisde vriendin Kim Bestgen, eindelijk echt zien wat hij kon.

Na twee topjaren verkaste hij in de zomer van 2019 naar PSV. Lars begon als reserve, maar won uiteindelijk de concurrentiestrijd van Oranje-international Jeroen Zoet en is tegenwoordig de vaste eerste keuze in Eindhoven. Daar woont hij nu dan ook samen met Kim. Een happy couple in de Lichtstad!