Spelersvrouw.nl

Kelly de Jong is de vriendin van Joeri Verlinden

Kelly de Jong vriendin Joeri Verlinden

Kelly de Jong is de vriendin van Joeri Verlinden. Kelly is de stille kracht achter Joeri Verlinden. Veel over haar persoonlijke leven is niet bekend, maar wat wel duidelijk is is dat ze haar partner steunt door dik en dun. Zelfs wanneer Joeri Verlinden een slechte wedstrijd heeft gezwommen, kan hij altijd troost vinden bij Kelly.

Inhoudsopgave

Kelly de Jong de vriendin van Joeri Verlinden

Kelly de Jong is de vriendin van Joeri Verlinden. Wat haar in het dagelijks leven bezighoudt, is niet duidelijk. Op haar social media-profielen is niets terug te vinden over wat ze momenteel doet of wat ze vroeger gedaan heeft. Wat wel opvalt, is dat ze een fanatiek reiziger is. Niet alleen staan haar social media-profielen vol met kiekjes uit het buitenland, ook houdt ze in haar Instagram-bio bij naar welke plekken de volgende reis gaat. Ook is ze een echte kattenliefhebster en dan voornamelijk van een ragdoll.

Alhoewel Kelly de Jong zelf ook wel met zwemmen bezig is en haar partner Joeri altijd steunt, krijgt zij zeker niet alles mee van de carrière van Verlinden. Bijvoorbeeld een aantal jaar terug in aanloop naar het EK. “Ik heb samen met mijn coach een plan. Een heel goed plan. Dat is iets tussen Martin en mij. Zelfs mijn teamgenoten, mijn ouders en mijn vriendin weten het niet”, vertelde Joeri toen aan het Algemeen Dagblad.

Joeri Verlinden zwemmer

Joeri Verlinden is een bekende zwemmer. Zijn specialiteit ligt in de vlinderslag en de vrije slag. Joeri was de afgelopen jaren al op aardig wat EK’s actief en is zelfs meervoudig Europees medaillewinnaar. Ook was hij al eens Olympisch finalist op de 100m vlinderslag.

Dat Joeri al deze prestaties neer kan zetten, was vroeger niet geheel denkbaar. Joeri Verlinden werd namelijk geboren met een nierafwijking. In plaats van twee nieren, heeft hij er maar één. Toch heeft hem dat nooit tegengehouden en was hij al als klein kind veel in het water te vinden. De grote vraag is natuurlijk wat we de komende jaren allemaal nog van Joeri Verlinden kunnen verwachten.

Kelly de Jong is te volgen via Instagram.