Spelersvrouw.nl

Karina Tejeda, vriendin van Sergio Aguero

In tegenstelling tot andere supersterren is Sergio Aguero een man van serieuze relaties. Hij had tussen 2008 en 2012 een relatie met Giannina Maradona, juist de dochter van icoon Diego Maradona. Echter, in 2013 ontmoette hij Karina Tejeda, met wie hij tot op heden gelukkig is.

Sergio Aguero mag dan een superster zijn, zijn vriendin is dat in Zuid-Amerika evengoed. Karina Tejeda is zangeres van beroep en daarin uiterst succesvol. Ze werd vijf keer uitgeroepen tot beste zangeres in haar moederland. Het koppel ontmoette elkaar dan ook bij één van haar concerten, kort nadat de relatie met Giannima Maradona gestrand was. Karina Tejeda wordt in eigen land ‘La Princesita’ genoemd en speelde kleine rolletjes in televisieseries. Ze hebben samen ook een kindje, Sol genaamd. Haar muzikale carrière zou echter op een laag pitje staan sinds ze een relatie heeft met de Argentijnse ster. Hoewel aangenomen wordt dat ze nog samen zijn, gaan soms wel geruchten dat hun relatie niet meer goed zou zitten. Aguero werd zelfs al eens gelinkt aan de knappe speelster van de vrouwentak van Manchester City, Toni Duggan. Dat gerucht werd echter met klem tegengesproken.

Sergio Aguero heeft een relatie met Karina Tejeda

Afijn, eerder was Aguero samen met Giannina Maradona, de dochter van El Diego. Met haar kreeg hij zoon Benjamin. Hun verstandhouding zou de laatste jaren echter niet bijster goed zijn. Giannina verweet Aguero meerdere malen in de media dat hij onvoldoende omkijkt naar zijn zoon. Wat Diego Maradona van zijn voormalig schoonzoon, die in 2009 een einde maakte aan de relatie met zijn dochter, vindt is niet helemaal duidelijk.

Over alimentatie hoeft Sergio Aguero zich overigens geen zorgen te maken. De aanvaller van Manchester City en Atletico Madrid strijkt ruim twaalf miljoen euro per jaar op. Hij speelde al meer dan 60 interlands voor het nationale team van Argentinië en is een boezemvriend van Lionel Messi. Ze gaan regelmatig samen op vakantie.