Spelersvrouw.nl

Karim Benzema, verstrikt in affaires met Rihanna en Zahia Dehar

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 6 juni 2023

Karim Benzema versleet al aardig wat vriendinnen. Met Chloe De Launay kreeg hij bovendien een dochter, Melia. De laatste vriendin die aan hem gekoppeld is, is echter Cora Gauthier.

Benzema zou de Londense hebben leren kennen in Madrid. Ze werden ook al samen gespot, maar niettemin tracht de Franse spits de verovering zo veel mogelijk buiten de publiciteit te houden. Immers, de afgelopen jaren is door de affaire met de sextape al voldoende geschreven door de boulevardpers over de aanvaller.

Cora is model van beroep en twee jaar jonger dan Karim. Samen vlogen ze al eens naar de Malediven voor een romantische vakantie. Echter, de laatste tijd gaan de geruchten dat het alweer over zou zijn tussen Cora Gauthier en Karim Benzema.

Dat zou op zich niet verwonderlijk zijn, aangezien Benzema een reputatie hoog te houden heeft. Eerder was hij bijvoorbeeld samen met de rondborstige Analica Chaves, een ex van Axel Witsel. Ook zou hij een kortstondig avontuur hebben beleefd met zangeres Rihanna! De Amerikaanse popster werd door paperazzi samen gespot met de Real Madrid-spits.

Karim Benzema zag relaties met Rihanna en Zahia Dehar op de klippen lopen

Toch kiest Benzema niet altijd jongere vriendinnen. Rond 2012 ontmoette hij de Franse zangeres Jenifer Yael. Het meest in opspraak raakte Benzema echter door de nacht die hij beleefde met de minderjarige prostituee Zahia Dehar. Het bewoog de Franse Justitie ertoe onderzoek te doen, omdat op seks met een minderjarige drie jaar celstraf staat. Benzema werden echter vrijgesproken, omdat hij niet wist dat de callgirl nog maar 16 was toen ze seksuele handelingen bij hem verrichtte. Ook Franck Ribéry zou een jaar later een hete nacht hebben beleefd met Zahia Dehar.

Het woelige liefdesleven lijkt de reden dat Benzema niet meer samen met Chloe De Launay zorgt voor hun dochter Melia. Chloe, verpleegster van beroep, had zes jaar lang een relatie met de aanvaller. Er werd gerept over een mogelijk huwelijk, waarbij De Launay zich zou bekeren tot de islam. Maar de affaires met Zahia Dehar en Rihanna deden hun liefde bepaald geen goed.