Spelersvrouw.nl

Karen Cavaller-Romero is de vrouw van Cristian Romero

Karen Cavaller-Romero is de vrouw van Cristian Romero

Karen Cavaller-Romero is de vriendin van Cristiano Romero. De Argentijnse middenvelder van Spurs mag Karen inmiddels al zijn ‘vrouw’ noemen. Ze zijn namelijk in augustus 2020 getrouwd. Ze zijn al sinds 2018 aan het daten. Karen en Cristian komen beide uit Argentinië.

Op 23 december 2021 kwam hun zoon ter wereld. Hij heet Boy Valentino. Het gezin Romero woont op dit moment in Londen, hier voetbalt Cristian bij Tottenham Hotspur.

Hij is een ploeggenoot van Harry Kane, Heung-Min Son en Hugo Lloris.

Inhoudsopgave

Alles over Karen Cavaller-Romero

Karen Cavaller-Romero is bekend bij het grote publiek, doordat zij de vrouw is van Spurs-ster Cristian Romero. Ze hebben zelf een kindje. Karen, is geboren op 11 november 1999 in Argentinië. Ze houdt er niet van om in de belangstelling te staan. Haar Instagram-account staat namelijk op privé. 

Ondanks Karen niet graag in de spotlights staat, zijn er verschillende foto’s van het stel te zien op het Instagram-account van Cristian. Hier vind je ook de foto’s van hun eerste kind. De vrouw van Cristian werkt op dit moment als Human Resource Manager. Ze regelt dus de personeelszaken bij een bedrijf.

De carrière van Cristian Romero

De centrale verdediger van Spurs begon zijn carrière bij het Argentijnse  Club Atlético Belgrano. Hier doorliep hij een groot deel van de jeugdopleiding, waarna de Argentijn zijn debuut maakte voor het 1e elftal. Op 1 juli 2016 tekende hij zijn eerste profcontract bij de Argentijnse club.

Voor het eerste elftal van Club Atlético Belgrano kwam Cristian 19 keer uit, hierin wist hij niet te scoren en gaf hij geen assist. Wel, viel zijn spel op bij verschillende Europese clubs. Op 1 juli 2018 maakte hij de overstap naar het Italiaanse Genoa voor een bedrag van 4,25 miljoen euro.

Bij deze Italiaanse club wist de man van Karen definitief door te breken. Cristian Romero is een bikkelharde verdediger die graag samen speelt met  Lisandro Martínez. Naar een seizoen bij Genoa werd de Argentijn voor 31,5 miljoen euro gekocht door Juventus.

Hij werd dat jaar gehuurd door zijn oude club. Bij Juventus speelde hij samen met onder andere: Matthijs de Ligt, Álvaro Morata, Federico Chiesa en Cristiano Ronaldo.  Opmerkelijk; Cristian Romero kwam geen officiële wedstrijd uit voor de club uit Turijn.

Toen hij terugkwam van zijn verhuurperiode, werd hij direct verhuurd aan Atalanta.  Op 5 augustus 2021 werd Cristian Romero aan deze club verkocht voor 17 miljoen euro. Deze club verhuurde hem aan Spurs wat hem een jaar later overnam voor 50 miljoen euro.

Davinson Sánchez,  Eric Dier en Ben Davies zijn andere verdedigers van de club uit Londen. Cristian, lijkt hier helemaal op zijn plek te zijn. Het gaat goed met zijn voetbalcarrière en met zijn gezin, wat wil je nog meer?

De interlandcarrière van  Cristian Romero

Cristian Romero begon zijn interlandcarrière bij de Onder 20 van Argentinië. Hier speelde hij 7 wedstrijden voor. Helaas, werd hij niet te scoren in deze wedstrijden. Bijna 2 jaar later – op 8 september 2019 – speelde hij zijn eerste en enige wedstrijd voor de Oder 23.

Op 4 juni 2021 mocht Romero zijn debuut maken voor het ‘grote’ Argentinië.  De centrale verdediger stond direct in de basis. Ook Lautaro Martínez, Ángel Di María, Leandro Paredes en Nicolás Tagliafico.

De nationale ploeg van Cristian speelde thuis. Die wedstrijd speelde ze tegen Chili. Het werd een 1-1 gelijkspel. Lionel Messi wist te scoren voor Argentinië, Alexis Sánchez scoorde voor Chili.

Het liefdesleven van Cristian op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.