Spelersvrouw.nl

Juliette Pastore is de vriendin van Sandro Tonali

Juliette Pastore is de vriendin van Sandro Tonali

Juliette Pastore is de knappe vriendin van Sandro Tonali. Ze zijn al samen sinds 2019. In dat jaar hadden ze ook hun eerste date. Juliette komt uit een rijke familie. Sandro en Juliette wonen samen in Milaan.

Inhoudsopgave

Alles over Juliette Pastore

Juliette Pastore is de vriendin van Sandro Tonali. Juliette Pastore is geboren op 24 maart 2000. Op haar Instagram-account heeft ze bijna 50.000 volgers.

Volgens bronnen zijn Tonali en Pastore al sinds 2019 een stel. Ze zijn beiden afkomstig uit Brescia en kennen elkaar waarschijnlijk al heel wat jaartjes. Op foto’s die Pastore op social media plaatst, is te zien dat de twee regelmatig met elkaar optrekken. Pastore is er ook vaak bij als Tonali met zijn club. Brescia aan het trainen is of als hij wedstrijden speelt.

De carrière van Sandro Tonali

Sandro Tonali is geboren op 8 mei 2000 in Lodi. Hij is zijn hele leven al gek van voetbal. Hij speelde het eerste deel van zijn carrière in de jeugdopleiding van Piacenza Calcio. Op 1 juli 2012 maakte hij de overstap naar Brescia Calcio. Tonali begon hier in de Onder 17. De middenvelder kwam in totaal 89 keer voor deze club uit. Hierin scoorde Sandro 6 keer en gaf hij 16 assist.

Op 8 juni 2021 maakte het supertalent de overstap naar AC Milan. De club betaalde hier 14,5 miljoen euro voor.

Tonali speelt bij AC Milan samen met Zlatan Ibrahimović, Olivier Giroud, Sergiño Dest, Theo Hernández en Fikayo Tomori.

De interlandcarrière van Sandro Tonali

Sandro Tonali kwam al uit voor de Onder 19 van Italië. Op 15 oktober 2019 maakte de middenvelder zijn debuut voor de hoofdmacht. Ze speelde een EK-kwalificatie wedstrijd tegen Liechtenstein. De uitwedstrijd werd met 0-5 gewonnen. Federico Bernardeschi scoorde de eerste goal, Andrea Belotti, Alessio Romagnoli en Stephan El Shaarawy waren de andere doelpuntenmakers.

Het liefdesleven van Sandro Tonali op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.