Spelersvrouw.nl

Julia Torralbo vriendin van Junior Firpo

Julia Torralbo is de vriendin van Junior Firpo, een speler van FC Barcelona. Hij kwam in de zomer van 2019 voor een flink aantal miljoenen over van Real Betis, en dus verhuisde zijn grote liefde vanuit Sevilla mee naar Catalonië.

Julia Torralbo vriendin Junior Firpo

Julia Torralbo en Junior Firpo zijn inmiddels al een behoorlijk aantal jaren samen. Ze hebben ook al samen een kindje: dochter Jannet. Op Instagram zien we dan ook heel veel zoete kiekjes van een dolgelukkig gezinnetje, dikwijls geflankeerd door hun trouwe viervoeter.

Junior Firpo en vriendin Julia Torralbo gaan in hun vrije tijd graag samen op vakantie. De zomer van 2019 brachten ze bijvoorbeeld (deels) door in het mooie Mexico, waar onder andere de bekende Maya Ruïne werd bezocht.

Junior Firpo speler FC Barcelona

Junior Firpo gaf enkele jaren geleden nog meermaals aan dat hij Real Madrid een geweldige club vond, maar toch besloot hij in juli 2019 voor ruim 45 miljoen euro te transfereren naar diens aartsrivaal FC Barcelona. Zijn jeugdopleiding genoot hij bij Tiro Puchón, Puerto Malagueno en sinds 2014 profclub Real Betis.

Junior Firpo geboren in Dominicaanse Republiek

Al erg vroeg verhuisde hij naar Spanje, maar Junior Firpo zag voor het eerst het levenslicht in Santo Domingo, de grootste en tevens de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek.

Vanwege zijn Spaanse roots kon hij echter ook kiezen voor een interlandcarrière namens Spanje, en niet geheel onbegrijpelijk koos hij daar – vanwege sportieve redenen – dan ook voor.

Zijn vriendin Julia Torralbo zit voor zowel wedstrijden met zijn club FC Barcelona, als met zijn land (Jong) Spanje bijna altijd op de tribune. Een zeer trouwe en toegewijde vriendin, dus!

Dit bericht bekijken op Instagram

Feliz cumpleaños papá, gracias por todo y por hacernos tan feliz, por muchos más juntos, te amamos ❤️

Een bericht gedeeld door Julia Torralbo (@julia_t28) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Afortunada 🍀👨‍👩‍👧❤️

Een bericht gedeeld door Julia Torralbo (@julia_t28) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Hace dos años que llegó nuestro pequeño bebé león a nuestras vidas ❤️👨‍👩‍👧‍👦

Een bericht gedeeld door Julia Torralbo (@julia_t28) op