Spelersvrouw.nl

Julia Torralbo vriendin van Junior Firpo

Julia Torralbo vriendin van Junior Firpo

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 augustus 2019

Laatst Geüpdatet: 3 januari 2023

Julia Torralbo is de vriendin van Junior Firpo, een speler van Leeds United. Hiervoor speelde de Spanjaard bij FC Bareclona. Junior Firpo, woont samen met zijn vriendin en twee kinderen in Engeland. Hij speelt op dit moment namelijk voor Leeds United.

Julia Torralbo & Junior Firpo
© Instagram @julia_ft28

Inhoudsopgave

Julia Torralbo Junior Firpo

Julia Torralbo en Junior Firpo zijn inmiddels al een behoorlijk aantal jaren samen. Ze hebben ook al samen een kinderen. Op Instagram zien we dan ook heel veel zoete kiekjes van een dolgelukkig gezinnetje, dikwijls geflankeerd door hun trouwe viervoeter.

Junior Firpo en vriendin Julia Torralbo gaan in hun vrije tijd graag samen op vakantie. De zomer van 2019 brachten ze bijvoorbeeld (deels) door in het mooie Mexico, waar onder andere de bekende Maya Ruïne werd bezocht.

De kinderen van Julia Torralbo en Junior Firpo
© Instagram @juniorfirpo3

De kinderen van Julia Torralbo en Junior Firpo

Julia en Junior hebben samen twee kinderen. Een jongen en een meisje. Het meisje werd als eerst geboren, toen woonde ze nog in Barcelona. Op dit moment woont het gezin in het prachtige Leeds. Ze wonen hier omdat Junior hier voetbalt.

Junior Firpo carrière
© Instagram @juniorfirpo3

Junior Firpo carrière

Junior Firpo gaf enkele jaren geleden nog meermaals aan dat hij Real Madrid een geweldige club vond, maar toch besloot hij in juli 2019 voor 20 miljoen euro te transfereren naar diens aartsrivaal; FC Barcelona. Zijn jeugdopleiding genoot hij bij Tiro Puchón, Puerto Malagueno en sinds 2014 profclub Real Betis.

Op 6 juli maakte hij de overstap naar Leeds United. De Engelse club betaalde 15 miljoen voor de verdediger. Hij speelt onder meer samen met Wilfried Gnonto, Brenden Aaronson en Luis Sinisterra.

Junior Firpo geboren in Dominicaanse Republiek
© Instagram @juniorfirpo3

Junior Firpo geboren in Dominicaanse Republiek

Al erg vroeg verhuisde hij naar Spanje, maar Junior Firpo zag voor het eerst het levenslicht in Santo Domingo, de grootste en tevens de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek.

Vanwege zijn Spaanse roots kon hij echter ook kiezen voor een interlandcarrière namens Spanje, en niet geheel onbegrijpelijk koos hij daar – vanwege sportieve redenen – dan ook voor.

Zijn vriendin Julia Torralbo zit vaak op de tribune. Ze wonen al enkele jaren samen in Engeland.

Foto’s © Instagram