Spelersvrouw.nl

Julia Negassa vriendin van Timo Baumgartl

Julia Negassa is de vriendin van Timo Baumgartl, een Duitse voetballer van PSV, die in de zomer van 2019 over kwam van het Duitse VfB Stuttgart. Julia en Timo zijn nog piepjong, maar toch al een behoorlijke tijd dolgelukkig met elkaar.

Julia Negassa vriendin Timo Baumgartl

Julia Negassa en Timo Baumgartl hebben inmiddels al ruim drie jaar een relatie. Gezien het gegeven dat de blonde mandekker van PSV pas 23 jaar is, en zijn vriendin Julia zelfs nog jonger, mogen we dus spreken van ware jeugdliefde.

Julia Negassa talentvol turnster

Julia is net als vriend Timo erg sportief ingesteld. De bescheiden en goedlachse jongedame geldt als een zeer talentvol turnster. In die sport wist ze zelfs al diverse jeugdwedstrijden- en toernooien winnend af te sluiten.

Verder is Julia niet alleen stapelverliefd op vriend Timo, maar ook op haar trouwe viervoeter: labradorpuppy Jimi duikt met enige regelmaat op tussen de kiekjes op haar Instagram. Overigens is ook Timo behoorlijk gek op de kleine hond.

In haar vrije tijd gaat Julia naast wedstrijden van vriend Timo bezoeken ook erg graag op reis naar verre landen. We zien beelden vanuit onder meer Mallorca, Thailand, de Dominicaanse Republiek, Mauritius en Milaan. Het gros van die fraaie bestemmingen bezocht ze overigens met Timo Baumgartl aan haar zijde.

Timo Baumgartl verdediger bij PSV

Timo Baumgartl degradeerde in het seizoen 2018/2019 met zijn VfB Stuttgart uit de Bundesliga, het hoogste niveau van Duitsland. Uiteinde hoefde de voormalig Duits jeugdinternational niet in de 2. Bundesliga te gaan spelen, want een transfer naar PSV werd gemaakt.

De Eindhovenaren willen Timo en dus ook zijn trouwe vriendin Julia Negassa voor meerdere jaren naar Nederland halen. De verwachting is dat de transfer spoedig wordt afgerond, en dan kunnen Timo, Julia en hond Jimi samen op zoek naar een leuke nieuwe woning in Noord-Brabant.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Birthday🎈🎂💑

Een bericht gedeeld door Julia 🍓 (@julia_ngsa) op

Dit bericht bekijken op Instagram

So stolz auf dich!😘 #vfb #aufstieg #meister #0711 #stuttgart

Een bericht gedeeld door Julia 🍓 (@julia_ngsa) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Love you two 😘👫🐶 #family #blondiebrownie #myboys #labradorpuppy

Een bericht gedeeld door Julia 🍓 (@julia_ngsa) op