Spelersvrouw.nl

Julia Evans de 18 jaar jongere vriendin van Raymond van Barneveld

Julia Evans vriendin Raymond van Barneveld

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 mei 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Julia Evans is de vriendin van Raymond van Barneveld. En niet zomaar een vriendin. De 34-jarige Britse is namelijk liefst achttien jaar jonger dan de vijfvoudig wereldkampioen darts uit Den Haag. Hij ruilde zijn vrouw Silvia in voor Julia. In zijn boek Raymond van Barneveld: Game Over gaat hij onder meer in op zijn nieuwe vriendin.

Inhoudsopgave

Barney gescheiden van vrouw Silvia

Silvia en Raymond van Barneveld waren een kwart eeuw onafscheidelijk. Was er een groot dartstoernooi waar Barney moest gooien, dan zat Silvia in de zaal. Ze schreeuwde hem naar de grootste titels. Vier keer won hij Lakeside en ook één keer het PDC World Darts Championship tegen zijn eeuwige rivaal Phil Taylor. Dat was echter alweer in 2007, waarna de resultaten van Van Barneveld minder werden. Silvia reisde ook minder vaak mee en langzaam is het stel uit elkaar gegroeid. Na 25 jaar huwelijk hebben ze er begin 2019 een punt achter gezet. Silvia en Raymond gingen scheiden.

Julia Evans de nieuwe vriendin van Raymond van Barneveld

Dit nieuws was nog niet naar buiten of The Sun had al foto’s naar buiten gebracht van de nieuwe vriendin van Raymond van Barneveld. Eerst gingen er geruchten dat het om een piepjong pornomodel zou gaan, dat bleek een fabeltje. Julia Evans is de nieuwe vriendin van Raymond van Barneveld. De 34-jarige Britse uit de omgeving van Londen was al een aantal keer met Barney mee geweest naar toernooien. “Zonder succes, want ik verloor steeds”, zei de Nederlander daar al grappend over.

© Instagram

Op vakantie in Spanje

Inmiddels is het nieuws wereldkundig en duikt Julia Evans dan ook steeds nadrukkelijker op. Zo ook op de Istagram-account van de voormalig postbode uit Den Haag. Hij is namelijk samen met zijn achttien jaar jongere vriendin in Spanje in zijn vakantiehuisje. Daar geniet het stel van de zon en de rust. “Even lekker weg met mijn liefje”, schrijft Barney bij de foto. Het is dan ook dikke mik tussen Julia en Raymond.

Gerespecteerd manager

Veel is er nog niet bekendgemaakt over de nieuwe vriendin van de darter. “Ze is een gerespecteerd manager bij een bedrijf in de regio Londen en niet actief in de dartsport”, zo liet diens manager al wel weten toen The Sun met de eerste foto’s kwam. “Ze weet natuurlijk dat Raymond een beroemde publieke figuur is en dat er over hem en haar gespeculeerd gaat worden. Desondanks hopen zij en Barney op rust. Ze zien elkaar regelmatig want ze vinden elkaar, hoe sneu het misschien ook is voor zijn bijna ex-vrouw, erg leuk.” Zo zullen we nog veel meer gaan zien van Julia Evans, de vriendin van Van Barneveld.

Bestel Raymond van Barneveld: Game Over hier