Spelersvrouw.nl

José Woldring vriendin van Thomas Dekker

thomas-dekker-jose

José Woldring is de vriendin van Thomas Dekker, een Nederlandse voormalige wielrenner die in 2009 wereldnieuws werd omdat hij bekende in 2007 doping te hebben gebruikt. Inmiddels is hij een graag geziene analist bij onder meer het Algemeen Dagblad.

José Woldring vriendin Thomas Dekker

In augustus 2019 bevestigden Thomas Dekker en José Woldring dat ze een relatie hebben met elkaar. José is de oprichter van The Media Nanny HQ, dat wereldwijd de publiciteit regelt voor de grootste DJ’s, artiesten en festivals. Onder andere Martin Garrix, David Guetta en Gianluca Vacchi behoren tot de ‘stal’ van José en haar bedrijf.

Ze is dus erg succesvol, en met haar verhaal wil de vriendin van Thomas Dekker ook graag anderen inspireren. Dat doet ze met een eigen voorstelling genaamd Business On Stage, in het De La Mar Theater. Aan de zijde van Olcay Gülsen krijgen bezoekers de kans om vragen aan José te stellen over haar ‘inspirerende en spraakmakende ondernemingen’.

Verder poseert de beeldschone José, twee jaar jonger dan vriend Thomas Dekker, regelmatig als model. Ze houdt enorm van dieren, met name paarden, en reist graag naar verre, warme oorden.

Thomas Dekker voormalig wielrenner

Als wielrenner kreeg hij in 2009 de wereld over zich heen, omdat hij bekende in 2007 doping te hebben gebruikt toen hij onder contract stond bij de wielerploeg van Rabobank. Hij werd geschorst, keerde daarna nog wel terug op de fiets maar uiteindelijk wist hij zijn talent nooit waar te maken. In 2015 zette hij na de poging voor het werelduurrecord op jonge leeftijd een punt achter zijn carrière.

Thomas Dekker, geen familie van Erik Dekker, stond te boek als een groot talent en zou voor Nederland mogelijk meedoen om de hoofdprijzen, zoals in de Tour de France. Het kwam er echter nooit van, want ook Dekker bezweek onder de druk van het peloton en besloot doping te gebruiken.

Ex-vriendin Thomas Dekker

José Woldring is niet de eerste liefde van Thomas Dekker. Zo schrijft het Algemeen Dagblad: ‘Hij was sinds begin van dit jaar weer vrijgezel. Thomas had een relatie met de negentien jaar oudere Nathalie, die hij kende uit het uitgaansleven in Los Angeles. Ze richtte met haar ex-man het bedrijf Guess op en verdiende daar veel geld mee. Ze woonde in een miljoenenvilla in Beverly Hills.’

De relatie liep dus echter stuk, maar nu is Thomas zijn hart verloren aan iemand anders. Wij wensen hem en vriendin José Woldring veel geluk samen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tropic like it’s hot 🌴

Een bericht gedeeld door José Woldring (@themediananny) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Groetjes uit Ibiza. ♥️

Een bericht gedeeld door José Woldring (@themediananny) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy! The coming weeks I’m joining my dear friend @jbalvin for his Europe tour with some nanny power to make sure it will be an unforgettable experience. I will get to see so many new places and faces and I’m so grateful to learn and experience all these amazing things. Yes, I do miss my family and friends when I’m on tour (thank god for facetime and cheap flights home) and yes I work double shifts to make sure all things go smoothly in the office while I’m not there. But it’s all worth it. I have always followed my heart and dreams during my life and career and it his made me become person I am today. Doing this tour with one of my great friends was something I looked forward to for a long time and I couldn’t be happier that it’s happening now. Thank you @jbalvin @fabs @rick_1212_ @djpope for having me as part of the familia. Can’t wait to show you how beautiful Europe is!! #latinogang 🙏♥️

Een bericht gedeeld door José Woldring (@themediananny) op