Joëlle Speltdooren vriendin van Laurens de Bock

Joëlle Speltdooren is de vriendin van Laurens de Bock, een Belgische voetballer die in januari 2020 bij ADO Den Haag tekende. In het verleden kwam De Bock nog in opspraak vanwege een abortus-affaire met een Nederlandse jongedame genaamd Fientje.

Joëlle Speltdooren vriendin Laurens de Bock

Joëlle Speltdooren is al een behoorlijk aantal jaren de levenspartner van Laurens de Bock. De blondine is geboren en getogen in Gent, waar ze grafische vormgeving studeerde. In 2015 richtte ze met Cazelle Interior een eigen bedrijfje op, waarmee ze het interieurdesign op zich neemt voor klanten. Verder werkt Joëlle ook nog als interieur- en grafisch designer namens Ghelamco.

In 2014 kregen De Bock en vriendin Joëlle Speltdooren hun eerste kindje samen: zoontje Céril werd geboren. Laurens was toen 21 jaar jong, maar logischerwijs helemaal in de wolken.

Laurens de Bock in opspraak door abortus

In 2016 haalde Laurens de Bock nog alle headlines met een vermeende abortuszaak. Hij zou tijdens een vakantie op Ibiza vreemd zijn gegaan en daarbij een Nederlandse dame genaamd Fientje zelfs bezwangerd hebben.

Een vriendin van Fientje klapte uit de school, in het tijdschrift Dag Allemaal. “Ze zei me dat ze zwanger was. Van Laurens. Daar bestond geen twijfel over, want er was op dat moment geen andere jongen in haar leven. Het was een ongewenste zwangerschap.”

‘Harteloze Laurens de Bock is gevaarlijk’

Een abortus volgde, maar op steun van Laurens de Bock hoefde de Nederlandse niet te rekenen. “Los het maar op, want dit is jouw fout’, dat was Laurens’ boodschap. Die kerel begreep gewoon niet waarom je ook maar een traan zou laten voor zo’n pril leventje. Harteloos! Zeker omdat Fientje al eens een dood kindje op de wereld heeft gezet. Sindsdien is zij radicaal tégen abortus. Maar ze moest het doen van Laurens..”

“Uiteindelijk heeft hij haar toch zo ver gekregen. Die kerel is echt gevaarlijk! Als je iets doet wat hem in een verkeerd daglicht kan stellen, wordt hij razend. Hij windt er geen doekjes om: schop niet tegen zijn schenen of er zouden weleens gevolgen kunnen zijn”, besloot de vriendin van Fientje haar verhaal.

Laurens de Bock tekent bij ADO Den Haag

Hoe dan ook zal men bij ADO Den Haag simpelweg hopen dat de oud-jeugdinternational van België het binnen de lijnen goed gaat doen. Op 27-jarige leeftijd tekende de linkspoot op huurbasis in de Hofstad, hij kwam over van Leeds United uit Engeland. En natuurlijk verhuist zijn vriendin Joëlle Speltdooren ook mee naar ons kikkerland.

Afbeeldingsresultaat voor joelle speltdooren