Spelersvrouw.nl

Joanna Chimonides de ex-vriendin van Ben Chilwell

Joanna Chimonides vriendin Ben Chilwell

Joanna Chimonides is de ex-vriendin van Ben Chilwell. De vleugelverdediger van Chelsea en het Engelse nationale team ging lange tijd met model en influencer Joanna Chimonides, en de Engelse tabloids smulden van hun relatie!

Inhoudsopgave

Joanna Chimonides ex-vriendin Ben Chilwell

Joanna Chimonides is model en influencer op social media, maar ze is het meest bekend van haar deelname aan het televisieprogramma Love Island. Ben Chilwell datete echter met Joanna vóórdat ze beroemd werd. De twee hadden in ieder geval één jaar een relatie, maar maakten toen bekend uit elkaar te gaan. Volgens de Engelse kranten was dit een beslissing van de voetballer.

Ben Chilwell vleugelverdediger Chelsea en Engeland

Ben Chilwell zag op 21 december 1996 het levenslicht in Bedford en ging op jonge leeftijd in de jeugdopleiding van Leicester City spelen. In het King Power Stadium brak hij ook door, al deed hij geen minuut mee in het stuntseizoen waarin de Foxes de Premier League-titel pakten. Daarna werd Chilwell pas een vaste waarde in Leicester, maar toen ging het ook wel gelijk heel snel met de ontwikkeling van de back.

Binnen korte tijd was de vleugelverdediger niet meer weg te denken uit het elftal van Leicester City en in de zomer van 2020 verdiende hij zelfs een megatransfer naar topclub Chelsea. De Blues betaalden liefst 55 miljoen euro voor hun aanwinst. Op 11 september 2018 debuteerde Chilwell in het Engels voetbalelftal, in een met 1-0 gewonnen oefeninterland tegen Zwitserland. Hij speelde zich definitief in de kijker bij bondscoach Gareth Southgate.

Ben Chilwell boos op ex Joanna Chimonides

Volgens de Engelse roddelmedia was Ben Chilwell behoorlijk pissed off toen Joanna Chimonides hem vertelde dat ze mee zou gaan doen met het datingprogramma Love Island. De twee waren toen al uit elkaar, maar waren nog wel ‘goede vrienden’, maar de voetballer was zo boos op zijn ex dat hij besloot om de vriendschap voorgoed te verbreken… Naar verluidt kon Chilwell er met zijn hoofd niet bij dat zijn voormalige vriendin mee zou gaan doen met een dergelijk ‘goedkoop’ programma.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOANNA CHIMONIDES (@joannachimonides)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOANNA CHIMONIDES (@joannachimonides)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOANNA CHIMONIDES (@joannachimonides)