Joan Klooster Jasper Cillessen

Joan Klooster, de vriendin van Jasper Cillessen

Joan Klooster is de vriendin van Jasper Cillessen. Spontaan, beeldschoon, sportief en bewust. Daarmee kunnen we de vriendin van Jasper Cillessen omschrijven. De doelman van FC Barcelona en het Nederlands Elftal heeft een relatie met Joan Klooster. Het koppel, die beiden hun passie voor sport delen, woont samen in de Catalaanse stad.

Joan Klooster vriendin Jasper Cillessen

Joan Klooster is de vriendin van Jasper Cillessen. Alleen de schoonfamilie, dat is een dingetje. Joan komt uit een PSV-nest. Haar vader is hartstochtelijk supporter van de Eindhovenaren: “Bij Joan thuis zijn ze allemaal supporter van PSV. Haar vader heeft zelfs een seizoenskaart. Met Sinterklaas heb ik Joan een Ajax-schoonmaaksetje gegeven”, zei Cillessen daarover al eens in de Gelderlander.

Zelf komt de Groesbeker uit een NEC-familie. Cillessen doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van de Nijmeegse club, op een kort uitstapje naar de Treffers na. In augustus 2011 verruilt hij NEC, waar hij op dat moment een Toyota Aygo van de club rijdt, voor een Mercedes E-klasse van Ajax.

Jasper Cillessen naar Ajax

Het is tevens het moment dat hij voor het eerst op zichzelf gaat wonen. In zijn NEC-tijd woont Cillessen nog thuis. NEC zit overigens nog steeds in zijn hart. Wanneer NEC de derby met Vitesse verliest, is Cillessen de rest van de dag doodziek. In Joan vond hij jaren terug een lieve vriendin. De blondine, geboren op 27 augustus 1991, studeerde ALO aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen om sportdocente te worden. Op de ALO leerden de tortelduifjes elkaar ook kennen.
Joan Klooster Jasper Cillessen

Tussen januari 2012 en juli 2013 stond ze als gymjuf dan ook voor de klas bij twee middelbare scholen in ‘s Hertogenbosch. Sinds haar verhuizing naar de hoofdstad werkt ze bij Sportservice Amsterdam als ‘combinatiefunctionaris’, wat dat ook mag inhouden..

Sport is haar, en vriend Jasper, dan ook met de paplepel ingegoten. Joan voetbalde zelf ook, onder meer bij OJC Rosmalen als frêle aanvalster met rugnummer 11. Naast voldoende lichaamsbeweging is Joan ook bezig met bewuste voeding. Met liefde bakt ze gezonde broden en taarten voor Jasper en om zelf van te smikkelen. In 2016 maken ze samen de overstap naar Barcelona.