Spelersvrouw.nl

Jessy van Eck is de vriendin van Juninho Bacuna

Jessy van Eck vriendin Juninho Bacuna

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 2 oktober 2018

Laatst Geüpdatet: 25 februari 2023

Jessy van Eck is de vriendin van Juninho Bacuna. Terwijl Bacuna hard werkt aan zijn carrière als voetballer, heeft hij thuis altijd een dame om op terug te vallen. Hij en Jessy van Eck zijn sinds 12 december 2016 samen en nog altijd stapelverliefd op elkaar.

Inhoudsopgave

Jessy van Eck vriendin Juninho Bacuna

Jessy van Eck is de vriendin van Juninho Bacuna. De twee zijn sinds eind 2016 samen en zetten binnenkort de volgende stap in hun relatie. Jessy en Juninho worden binnenkort namelijk de trotse ouders van een kindje. Jessy is op 26 november 2018 uitgerekend van haar eerste kindje, een zoon. Voor de twee betekent het toch een soort van gezinsuitbreiding. Jessy en Juninho hebben namelijk al twee hondjes waar Jessy regelmatig mee poseert op haar Instagram-account.

Wat Jessy in het dagelijks leven verder doet, is niet veel over bekend. Wat we wel weten, is dat ze van paardrijden houdt en dat ze regelmatig op pad is met Juninho. Zo staan haar social media-profielen vol met kiekjes waarbij de twee bijvoorbeeld te zien zijn in een gamehal of in het water.

Juninho Bacuna voetballer

Juninho Bacuna is als voetballer momenteel een carière aan het opbouwen. Juninho is de jongste Bacuna-telg in de voetbalwereld. Hij is het jongere broertje van Leandro en Johnson. Juninho Bacuna begon zijn voetballoopbaan bij FC Lewenborg en maakte daarna de overstap naar GRC Groningen. Al op jonge leeftijd kwam hij echter bij de jeugdopleiding van FC Groningen terecht.

In 2014 mocht hij zelfs zijn debuut daar maken in de hoofdmacht en sindsdien heeft hij aardig wat duels gespeeld voor de Groningers. In 2018 maakte Juninho de overstap naar Engeland met een transfer naar Huddersfield Town FC. Hierna speelde Bacuna half jaar voor Rangers Fc en is hierna vertrokken naar Birmingham.  Bacuna behoort daarnaast ook regelmatig tot de selectie van Jong Oranje. Het grote Oranje bleef tot op heden nog uit voor hem.

Jessy van Eck is te volgen via Instagram en Facebook.