Spelersvrouw.nl

Jessica Ziólek, de vriendin van oud-Ajacied Arek Milik

Wie zegt dat Poolse dames niet kunnen tippen aan de Roemeense, Tsjechische en Russische schonen? Neem nu Jessica Ziólek, de vriendin van Arek Milik. Zwarte haren, reebruine ogen en een figuur om door een ringetje te halen.

Mevrouw is, zo vernemen wij uit de Poolse media, dan ook beginnend model. Toch vond ze zich lange tijd niet perfect. Haar neus scheen nogal een irritatiefactor te zijn. Daar zou Jessica dan ook wat aan hebben laten versleutelen en dat het proces tot de ingreep liet ze filmen voor een Pools televisieprogramma.

Daarin zien we Jessica geïnterviewd worden, praten met de dokter en rondjes draaien in haar bh. Op haar Facebook-profiel lijkt het overigens of ze ook haar lippen heeft laten doen, al zijn wij geen expert op het gebied van medische ingrepen.

Jessica Ziolek de vriendin van Arek Milik

De vriendin van Arek Milik zegt in haar vrije tijd graag detectives of sportbiografieën te lezen en muziek te luisteren. Ze was van jongs af aan voornemens om journalistiek te gaan studeren. Haar voorkeur ging daarbij uit naar de sport. Ze houdt bovendien van dieren en heeft een konijntje. Haar favoriete reisbestemming is Spanje.

En het is echt niet makkelijk om mooi te zijn: ,,Vele vrouwen zijn afgunstig en mannen zien je als lustobject”, aldus Jessica. Tot zover de zinloze weetjes uit één of ander flutinterview in een Pools tijdschrift.

Het lijkt er overigens op dat in huize Milik recent een gezin is gesticht. Op zijn Facebook-pagina plaatste Arek een foto waarop zijn zaakwaarnemer en vriendin hem komen opzoeken met hun pasgeboren zoontje.

Het blijft echter wel afwachten of de kleine Milik-telg zal opgroeien in Nederland. Nu de spits aan de lopende band scoort bij Ajax en het Poolse nationale team, gaan er sluimerende geruchten dat de aanvaller ook in het buitenland begeerd zou worden. Jessica liet al weten dat Real Madrid haar favoriete club was, en dat zou niet zijn vanwege Cristiano Ronaldo.