Spelersvrouw.nl

Jessica Melena is de vriendin van Ciro Immobile

Vriendin Ciro Immoblile

Jessica Melena is de vriendin van Ciro Immobile. Jessica Melena studeerde aan de universiteit van L’Aquila. In 2011 leerden ze elkaar kennen. Kort hierna was het stel samen. Samen hebben ze drie kinderen: twee meiden en één jongen. Ze zijn alle drie nog klein. Momenteel is het gezin enrom gelukkig

Ciro Immobile is een van oorsprong Italiaanse voetballer die geboren is op 20 februari 1990. Ciro Immobile begon zijn carrière in de jeugd bij het Italiaanse Sorrento, waar hij na een periode van 7 seizoenen vertrok naar de jeugd van Juventus. In 2014 maakte Ciro Immobile zijn officiële debuut in de nationale ploeg van Italië, waarin hij inmiddels in meer dan 50 wedstrijden ruim 15 keer wist te scoren. In zijn periode bij Juventus kwam hij niet verder dan drie officiële duels en werd hij achtereenvolgens uitgeleend aan Siena, US Grosseto en Pescara. 

Inhoudsopgave

De doorbraak van Ciro Immobile

Nadat hij van Sorrento in 2008 naar Juventus vertrok, maakt hij in 2009 zijn officiële debuut in het eerst elftal van Juventus. Op 14 maart 2009 debuteerde Immobile in het eerste elftal van Juventus in de wedstrijd tegen Bologna. Waar het de beginjaren nog wat stroef leek te gaan, legde het seizoen 2011 – 2012 absoluut geen windeieren. In zijn periode waarin hij door Juventus werd verhuurd aan Pescara wist hij in 37 wedstrijden maar liefst 28 keer te scoren. Op 18 juni 2012 werd Immobile voor 4 miljoen euro verkocht aan Genoa. Deze 4 miljoen euro vertegenwoordigde destijds 50% van de transferrechten van Immobile. De overige 50% bleef in het bezit van Juventus.

Hoe Ciro Immobile zijn carrière een nieuw leven wist in te blazen

Nadat het voor Immobile tot 2016 lastig was om tot score te komen, was dit vanaf het moment dat hij in 2016 bij Lazio terecht kwam volledig verleden tijd. In z’n eerste seizoen wist Ciro Immobile maar liefst 23 keer te scoren. Het seizoen daarna 2017/2018 wist hij dit aantal zelfs halverwege al bijna te evenaren en stond de teller na een half seizoen al op 20 doelpunten. In de jaren die volgde, bleef Ciro Immobile het net vinden en staat de teller inmiddels in ruim 200 wedstrijden (2016 – 2021) op zo’n 150 doelpunten. Een prachtig moyenne.  In het Italiaanse elftal speelt hij samen met Leonardo Spinazzola .

Jessica Melena de vriendin van Ciro Immobile

De prachtige vriendin van Ciro Immobile, Jessica Melena werd geboren in Bucchianico een stadje gelegen in de provincie Chieti (Italië). Ze studeerde aan de universiteit van L’Aquila, waar ze de richting van criminologie koos. In 2011 in de plaats Pescara leerde Jessica Melena door een wederzijdse vriend Immobile kennen. Ze had geen idee wie hij was. Tot het moment dat mensen hem vroegen om foto’s en handtekeningen. Nadat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet zijn ze elkaar nooit meer uit het oog verloren.

Social media Jessica Melena

Jessica Melena is met haar ruim 1 miljoen volgers op Instagram een ware hit te noemen. Er zijn zelfs het afgelopen jaar twee foto’s viraal gegaan. Jessica Melena deelt zowel lief en leed op haar Instagram, waardoor ze haar volgers deelgenoot maakt van het leven van haar en Immobile. Daarnaast is ze er ook niet vies van om wat gezonde producten onder de aandacht te brengen, gezien ze een gigantisch bereik heeft, weet ze hier maandelijks een flink zakcentje mee bij te verdienen.