Spelersvrouw.nl

Janique Monteiro vriendin van Crysencio Summerville

Janique Monteiro vriendin van Crysencio Summerville

Janique Monteiro is de vriendin van Crysencio Summerville, speler van Feyenoord die dit seizoen wordt verhuurd aan ADO Den Haag. De aanvaller is tevens jeugdinternational van Oranje.

Inhoudsopgave

Janique Monteiro vriendin Crysencio Summerville

Janique Monteiro is geen doorsnee spelersvrouw. Ze is namelijk tamelijk inactief op de sociale media, en lijkt de spotlights voorlopig nog niet op te zoeken. Dit terwijl haar vriend Crysencio Summerville juist steeds meer aandacht krijgt, vanwege zijn goede spel bij ADO Den Haag.

Janique heeft meer dan 1000 volgers op Instagram, maar plaatste slechts enkele selfies. Wel zit ze regelmatig op de tribune in het Cars Jeans Stadion in de Hofstad, om haar vriend Crysencio Summerville aan te moedigen.

Crysencio Summerville vocht met ploeggenoot Mats Knoester

In november 2018 kwam Summerville in het nieuws vanwege een knokpartij met zijn toenmalige ploeggenoot Mats Knoester. De in Rotterdam-Zuid opgegroeide belofte haalde zijn broer er toen bij om Knoester een lesje te leren.

Feyenoord legde Summerville een conform zijn contract zo hoog mogelijke boete op, en verhuurde hem als ‘straf’ aan Jupiler League-club FC Dordrecht.

© Instagram

Crysencio Summerville speler Feyenoord

Desondanks besloot Feyenoord hem niet te ontslaan. Ongetwijfeld ook omdat hij simpelweg een groot talent is. Zo zei voormalig directeur Martin van Geel al eens over Summerville: “Hij is een talentvolle rechtervleugelspeler. Hij is niet al te groot, maar enorm behendig en slim aan de bal.”

“Ondanks zijn lengte schuwt hij duels niet en is hij altijd in beweging. Een lastig te verdedigen aanvaller die je als verdediger niet graag tegenover je hebt”, vertelde Van Geel.

Verwacht wordt dan ook dat de liefhebbers nog jarenlang van Summerville in de Eredivisie kunnen gaan genieten. En ongetwijfeld ook vaak met zijn vriendin Janique Monteiro op de tribune.