Spelersvrouw.nl

Jamie Codrington vriendin van Derrick Luckassen

Jamie Codrington is de vriendin van Derrick Luckassen, een voetballer van PSV die het seizoen 2018/2019 is verhuurd aan Anderlecht. De twee zijn al de nodige jaren gelukkig samen, toen dus – tijdelijk – in België. Tegenwoordig voetbalt Derrick in Israël voor Maccabi Tel Aviv.

Inhoudsopgave

Jamie Codrington vriendin Derrick Luckassen

Jamie Codrington is een knappe krullenbol die zich verder niet graag in de spotlights vertoont op de sociale media. Foto’s samen met vriend Derrick Luckassen zijn vrij spaarzaam.

Wel weten we dat Jamie er van houdt om, soms met haar vriendinnen en soms met haar geliefde, de wereld rond te reizen. Ze mag al onder meer Cannes (Frankrijk) en Marrakesh (Marokko) van haar lijstje afstrepen.

Gelukkig weet de vriendin van Derrick Luckassen zich ook uitstekend in eigen land te vermaken: zo is ze dol op het strand in Bloemendaal.

© Instagram

Derrick Luckassen speelde voor AZ en Hertha BSC

De in juli 1995 in Amsterdam geboren Derrick Luckassen speelde in de jeugd van AZ. In 2014 sloot hij in Alkmaar aan bij de hoofdmacht, en binnen no-time werd de verdediger basisspeler namens het vlaggenschip van de club.

Drie jaar later volgde de ultieme beloning, met een miljoenentransfer naar PSV. In Eindhoven wilde het echter niet vlotten met Luckassen, want ondanks de trouwe steun van vriendin Jamie Codrington kwam hij er nauwelijks aan de bak. Wat volgde was een verhuur aan Hertha BSC uit Berlijn (Duitsland), en dit seizoen dus aan RSC Anderlecht uit België.

Derrick Luckassen wil niet terug naar PSV

Luckassen ligt nog tot medio 2022 vast in Eindhoven, maar als het aan hem ligt zoeken hij en zijn vriendin Jamie komende zomer een nieuwe vaste bestemming. Hij wil namelijk niet meer terugkeren bij PSV.

Over trainer Mark van Bommel zei hij in Het Laatste Nieuws: “Ik haat hem niet, maar hij ligt me gewoon niet. En ik hem niet. Ik ga niét terug naar PSV, zoveel is zeker. ­Achteraf gezien heb ik spijt van mijn overgang naar PSV.”

Waar Derrick Luckassen en vriendin Jamie Codrington vanaf volgend jaar vertoeven, is dus nog even afwachten!