Spelersvrouw.nl

Izabel Andrijanic vrouw van Mateo Kovacic

Izabel Andrijanic is de vrouw van Mateo Kovacic, een Kroatische speler van Chelsea FC. De twee zijn inmiddels al jarenlang een setje, maar stralen aan elkaars zijde nog altijd als vanouds.

Inhoudsopgave

Izabel Andrijanic vrouw Mateo Kovacic

Izabel Andrijanic en Mateo Kovacic leerden elkaar kennen in het Kroatische stadje Sesvetski. De twee besloten daarom in 2017 ook hun bruiloft aldaar plaats te laten vinden: een relatie die al enkele jaren duurde werd verzilverd met een sprookjeshuwelijk.

Ze waren toen allebei 23 jaar oud. Op Instagram noemde Mateo zijn kersverse vrouw Izabel destijds ‘zijn verleden, zijn heden én zijn toekomst’, gevolgd door de hashtag ‘loveyou’.

Izabel Andrijanic succesvol ondernemer

Izabel Andrijanic is niet het type spelersvrouw dat leeft van de centen van haar man. De knappe blondine heeft namelijk een eigen bedrijf opgericht: Lunilou, dat milieuvriendelijke producten voor baby’s en kleine kinderen levert. Lunilou verzendt zijn producten over de hele wereld en heeft op Instagram al meer dan 39.000 volgers. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het Instagram-account. Ook kan je een kijkje nemen op de website luniloi.com.

Mateo Kovacic Kroatische speler van Chelsea FC

Mateo Kovacic is in 1994 geboren in het Oostenrijkse Linz, maar draagt de Kroatische nationaliteit. Hij begon in 2009 dan ook in de befaamde en geprezen jeugdopleiding van Dinamo Zagreb en debuteerde een jaar later al in de hoofdmacht. Vervolgens brak Mateo, onder toeziend oog van een trotse vriendin Izabel Andrijanic, helemaal door en verdiende hij in 2013 een transfer naar Inter Milan.

Lees ook: Dit is de keeper van Kroatië

Via Inter Milan (2013-2015) en Real Madrid (2015-2019) belandde hij in de zomer van 2019 definitief bij Chelsea FC. Zijn vrouw Izabel Andrijanic verhuisde natuurlijk mee naar Londen, waar Kovacic het seizoen 2018/2019 ook al op huurbasis speelde.

Helemaal nieuw in de stad was het koppel dus niet meer. En getuige alle glimlachen op de Instagram-kiekjes vermaken Mateo en Izabel zich prima in Engeland!