Spelersvrouw.nl

Isadora Nascimento vriendin van Emerson Palmieri

Isadora Nascimento is de vriendin van Emerson Palmieri, een Braziliaans-Italiaanse speler van Chelsea FC. De twee zijn ware jeugdliefdes van elkaar en nog altijd onafscheidelijk.

Isadora Nascimento vriendin Emerson Palmieri

Isadora Nascimento en Emerson Palmieri zijn in de zomer van 2019 getrouwd. In een kerk op de traditionele manier, want ze zijn beiden gelovig. Daarna volgde een schitterende huwelijksreis naar Jericoacoara, in hun geboorteland Brazilië.

Isadora Nascimento is een pittige latina. In de Engelse media waarschuwde ze vlak na de transfer van vriend Emerson Palmieri naar Chelsea FC alvast: “Als ik naar wedstrijden ga, ben ik heel erg luidruchtig. Ik ben dan echt crazy“, lachte ze. Voor toeschouwers is het dus hopen dat je niet op het stoeltje naar Isadora terecht komt, op Stamford Bridge.

“Ik heb voetbal altijd al leuk gevonden, maar eerder nooit om te kijken. Meer om het zelf te spelen”, vertelde ze verder. En over vriend Emerson Palmieri: “Hij is heel romantisch, heel lief, zegt vaak lieve dingen tegen me, komt met verrassingen en behandeld me enorm goed. Hij is beleefd naar mij en mijn familie. Heel schattig!”

Emerson Palmieri Braziliaanse voetballer met Italiaanse roots

Emerson Palmieri is in 1994 geboren in Santos, Brazilië. Hij begon zijn carrière dan ook bij jeugdliefde Santos, maar trok in 2014 naar Italië, waar hij voor Palermo ging spelen. In dienst van de rozehemden imponeerde hij, met een transfer naar het grote AS Roma als gevolg.

Emerson Palmieri speler Chelsea FC

In januari 2018 maakte de Italiaans international de overstap naar Chelsea FC, dat twintig miljoen euro plus acht miljoen aan bonussen betaalde voor Emerson.

Hij staat nog tot medio 2022 onder contract, dus vermoedelijk blijven Emerson Palmieri en zijn vriendin Isadora Nascimento nog wel even in Londen wonen.

Dit bericht bekijken op Instagram

🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷❤️❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Emerson Palmieri (@emersonpalmieri) op

Dit bericht bekijken op Instagram

….❤️

Een bericht gedeeld door Emerson Palmieri (@emersonpalmieri) op

Dit bericht bekijken op Instagram

My other half… Te amo! ❤️

Een bericht gedeeld door Emerson Palmieri (@emersonpalmieri) op